Co polecacie na opalanie ciała?
gorący temat
dzisiaj o 19:20
dzisiaj o 15:01
dzisiaj o 11:00
dzisiaj o 8:24
usuwanie negatywnych informacji w sieci
dzisiaj o 6:05
domowe maseczki na zniszczone włosy
23.02 o 10:02
25.10 o 12:55
30.01 o 21:06
jak malować paznokcie? pomocy!
15.01 o 17:44
CZYSTEK- opinie, informacje, rodzaje.
4.06 o 12:53
23.02 o 12:52
COSINUS - świeże opinie mile widziane
Cosinus to super sprawa dla każdego bo jest ona w weekendy i online a do tego zero opłat więc idealny układ dla osób pracujących
Napewno jeszcze da sie zapisac do cosinusa, ale ogólnie to przygotowanie super do zawodu, pełno praktyki i potrzebna wiedza, jak podejść do klienta itp a wszystko za darmo
również polecam Cosinusa, jestem bardzo zadowolona, mamy zajęcia na teams, w pracowni i widać, że nauczycielom zależy do tego, nic się nie płaci, a zjazdy są mniej więcej tak co 2 tygodnie.
W cosinusie jest bardzo dużo praktyki i to trzeba brać pod uwagę ale to jest oczywiście na plus, tylko że to jest szkoła dla osób które chcą coś osiągnąć. Wszystko jest za darmo i organizowane przez szkołe
Ja co prawda dopiero zaczęłam , ale jedynie co to mogę powiedzieć że serio nie ma umowy ani opłat, a zajęcia są urozmaicone.
Cosinus to bardzo fajna szkoła, nie płacisz a do tego masz dużo zajęć związanych z kierunkiem a nie jakieś takie zapychacze.
Polecam z całego serca Cosinus w Toruniu!!!!!! Super klimat, nauczyciele i ludzie!!! Nawiązałam tu długoletnie przyjaźnie! W szkole dba się o naukę praktyki, dzięki czemu teraz świetnie sobie radzę jako masażysta Jestem wdzięczna nauczycielom, którzy uczyli mnie zawodu- dzięki nim wiele potrafię i mogę pomagać innym dojść do zdrowia
Bardzo dużo kierunków a do tego bezpiecznie bo online a zajęcia prowadzone bardzo ciekawie.
Uwielbiam tą szkołe, nauczycieli atmosfere zawsze czuć tą pozytywną energie. No i to że nie płace za szkołe.
Cosinus to zero totalne opłat czy jakiś wstepnych umów tak jak to robią inne szkoły no i oczywiście nie ma żądnych konsekwencji z wypisu.
Polecam, brak umów, opłat ukrytych, szkoła 100% bezpłatna.Zajęcia odbywają się mniej więcej co 2 tygodnie w weekendy. Teraz jest nauka online, ale korzystamy np. z teamsów.
Cosinus niebawem prowadzi nowy nabór
Ja już jestem w połowie swojej edukacji ale wiem że z pewnością zapisze się na drugi kierunek.
Cytat
martusg
Polecam, brak umów, opłat ukrytych, szkoła 100% bezpłatna.Zajęcia odbywają się mniej więcej co 2 tygodnie w weekendy. Teraz jest nauka online, ale korzystamy np. z teamsów.
potwierdzam

Cosinus cały czas poszerza oferte do tego teraz zrobił przepiękny remont sali wizażu. Szkoła zawsze dba o uczniów.
Cosinus stale się rozwija, teraz widziałam nową sale do makijażu, nowe kierunki. Bardzo to lubię w nich. Żadna szkoła tak nie idzie do przodu jak oni.