domowe sposoby na zapalenie dziąseł
16.11 o 13:39
Najpiękniejsze smutne piosenki
8.08 o 11:52
18.01 o 12:29
7.04 o 11:44
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
6.02 o 8:30
COSINUS - świeże opinie mile widziane
Polecam Cosinusa. Szkoła jest darmowa i weekendowa. Nie ma umów. Fajni nauczyciele i dużo praktyk - tak pamiętam Cosinusa
W cosinusie teraz jest bardzo fajnie, opłat bez zmian nie ma, sale są poszerzane i zagospodarowane na nowe w nowsze technologie. Zaczęliśmy już naukę stacjonarną ale na zdalną nie ma co narzekać.
Czekam z niecierpliwością na nabór jesienny Jestem w LO i chciałabym pójść na kosmetyke, moja siostra tam kończyła szkołę tylko inny kierunek także wiem że to najlepszy wybór.
W cosinusie dostaniesz wszelkie zaświadczenia i nie masz żadnych opłat związanych ze szkołą.
W szkole cosinus jest dużo dużo sporej dawki praktyki dzięki czemu można się solidnie przygotować do zawodu. Do tego ja będąc na kosmetyce widzę że szkoła zapewnia wysoki poziom kosmetyków.
Na szczęście szkoła nie pobiera opłat i zapewnia praktyki. Dodatkowo jako uczeń dostałam pakiet office, w ciągu roku były organizowane konkursy i co jakiś czas na stronie pojawiały się bony pieniężne.
Cosinus prowadzi stacjonarnie już zajęcia i egzaminy Bardzo bardzo fajna szkoła. Dużo zajęć, wyposażone sale. A nauka za darmo.
Szkoła w której można i poznać nowych znajomych i zdobyć wiedzę. Dzięki nauczycielom którzy wszystko tłumaczą zajęcia są o wiele ciekawsze.
W cosinusie sporo kierunków do wyboru, ja miałam problem żeby wybrać jakiś. I przy tym darmowa nauka.
Nabór trwa w cosinusie i to dwa razy w roku
Nie masz żadnych opłat a szkoła ma egzamin państwowy do którego przygotowuje samodzielnie i bardzo rzetelnie.
W cosinusie cały czas bez zmian, nie płaci się nic ani umowy nie ma co jest super. Przy tym mamy zniżki, legitymacje i pakiet office który bardzo ułatwił mi życie.
Zapisałam się dzięki pozytywnym opiniom i nie żałuje. Polecam też każdemu. Miła obsługa, ja jestem z Krakowa. Do tego bezproblemowy kontakt ze szkołą.
W cosinusie często organizowane są konkursy oraz mamy swoje karty zniżkowe. Bony pieniężne też mamy za np przyprowadzenie drugiej osoby bądź za frekwencje.
Polecam Cosinusa! To jedyna szkoła, która jest całkowicie darmowa! Nie ma absolutnie żadnych opłat!!! Zajęcia są w weekendy. Można łatwo pogodzić ze szkołą wiele innych obowiązków. Mieliśmy też dużo praktyki- co akurat mi się bardzo podobało Polecam
Zdecydowanie polecam medyczne kierunki! Wiele można się nauczyć a jest on bardzo przyszłościowy.