14.01 o 21:11
CZYSTEK- opinie, informacje, rodzaje.
4.06 o 12:53
9.07 o 2:34
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
DPD-do której godz.doręczają?
hejwczoraj po godz.20 nadano przesyłkę kurierską,czyli dziś powinnam otrzymac...niestety ciągle czekam i nic a jest godz 18.Szukałam na stronie informacji do której godz.doręczają przesyłki lecz nie widzę takiej informacji.Orientujecie się?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-04-03 18:36 przez Jola120.
Mi zazwyczaj doręczają do godziny 19.
czyli jeszcze jest nadzieja...
pracuję w sklepie internetowym i naszym kurierem jest DPD. w pon-pią doręczają do 21, w soboty do 15
zadzwoń do nich, mi raz koleś zapomniał przywieźć bo był w drugiej pracy.. dostałam dopiero po 3 dniach...
dziękuję,w takim razie muszę cierpliwie czekacCytat
pannadrianna
pracuję w sklepie internetowym i naszym kurierem jest DPD. w pon-pią doręczają do 21, w soboty do 15

Z tego co mi wiadomo to do godziny 17, ale to teoria w praktyce to różnie bywa
Jeśli mieszkasz gdzieś w małej mieścince gdzie kurier nie może dojechać bo przypuśćmy są złe warunki pogodowe a teraz takie są to przyjedzie dopiero jutro.
dziś widziałam ich samochód na mojej ulicy ale jakoś mnie nie odwiedzono:/
po 3 dniach?szkoda słów jak to wszystko funkcjonujeCytat
smokestorygroup
zadzwoń do nich, mi raz koleś zapomniał przywieźć bo był w drugiej pracy.. dostałam dopiero po 3 dniach...
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-04-03 18:19 przez Jola120.
U mnie najpóźniej kurier był jakoś około 18
u mnie DPD był ostatnio kilka minut przed 20. Też czekałam, jeżeli została paczka wydana kurierowi to na pewno ją przywiezie, bo po co miałby ją znów oddawać do magazynu.
to zalezy od kuriera, sprawdzaj status przesylki- ja kilka razy mialam tak ze kurier wpisal awizo a tak naprawde wcale nie przyjechal
Korzystacie z usług kurierskich? Według mnie warto zadbać aby przesyłka którą wysyłamy była odpowiednio zabezpieczona. Można również zapakować paczkę ekologicznie, aby była zabezpieczona w odpowiedni sposób. O ekologicznym pakowaniu paczek wspomniano w artykule http://www.u21.pl/ekologiczne-pakowanie-przesylek-czy-jest-drozsze/