Jakie barber shopy w Warszawie
23 minut temu
Gdzie odświeżyć męski wizerunek w Rzeszowie?
37 minut temu
godzinę temu
W jaki sposób szukać pracy po psychologii?
dzisiaj o 10:24
Kupno domu- na co zwrócić uwagę?
dzisiaj o 10:09
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
9.07 o 2:34
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
27.01 o 18:56
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Hej ! Właśnie chciłabym od dziś zacząć Aerobiczną 6 Weidera. Zaczynałam juz kilka razy, ale nie trwało to dłużej niż kilka dni, po prostu jakos się po jakims czasie nie chce, staje się nużące. Ale teraz postanowiłam, że wytrwam minimum miesiąc ) Zaczyna ktoś ze mną ??
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-08-10 20:00 przez moderator.
powodzenia ja nie dałam rady
Ja zaczynam!
I też chcę wytrzymać dłużej niż miesiąc
ja jestem zbyt leniwa, a zresztą faceci nie lubią u dziewczyn kaloryferów
ale mój kolega wytrwał w tym długo i efekty były naprawdę imponujące tylko że to nie jest tak, że będziesz się męczyć kilka tygodni, uzyskasz piękny brzuszek, a potem już nic. żeby utrzymać ten efekt, trzeba nadal robić brzuszki systematycznie, juz nie tak rygorystycznie, ale nadal. konsekwencje nienaturalnie szybkiego przyrostu tkanki mięśniowej
powodzenia
najdłużej wytrzymałam 3 tygodnie i znużyło mnie...ech ta moja słaba "silna wola" :/ choć często wykorzystuję z a6W ćwiczenie nr 4 ;p
Ja w połowie lutego skończyłam robić całą serie ;D (yeaa jestem boska ! ;D) i w ten poniedziałek zaczęłam znowu ... tak więc dziś jestem na 6dniu ... więc przyłańczam się xDD
Damy radę !
Ja już sobie udowodniłam,że mogę
a naprawdę warto się poświęcić ;D
Hej ja zaczęłam w poniedziałek myślę że wytrwam już raz próbowałam ale jak to bywa wytrwałam ponad 3 tygodnie.Teraz mam więcej motywacji lato idzie pozdrawiam i wytrwałości
Cytat
grenada
Hej ja zaczęłam w poniedziałek myślę że wytrwam już raz próbowałam ale jak to bywa wytrwałam ponad 3 tygodnie.Teraz mam więcej motywacji lato idzie pozdrawiam i wytrwałości
To jesteśmy na tym samym dniu ;P
no to życCzę powodzenia D.
u mnie to dopiero 3 dzień .
to widze, że sporo z was już zaczęło ) Ja wcześniej ćwiczyłam 8 minute ABS, ale myślę, że po 6 weidera lepsze będą efekty. A w końcu latooo się zbliża
)
właśnie te nadchodzące lato najbardziej motywuje D.
trzeba jakoś wyglądać by móc isc do ludzi hehe.
ale sama A6W nie wystarczy. te ćwiczenia rzeźbią brzuszek, ale jest jeszcze tłuszczyk..
Treść posta została usunięta automatycznie
Cytat
pSychOoOdelaa
właśnie te nadchodzące lato najbardziej motywujeD.
ale sama A6W nie wystarczy. te ćwiczenia rzeźbią brzuszek, ale jest jeszcze tłuszczyk..
no tak. Do tego tzreba jeszcze odpowiedniej diety. Zero słodyczy, sama woda do picia,dużo owoców no i jakieś niskokaloryczne posilki <------- własnie tak zamierzam sie odżywiać ;d, ale też trzeba miec silną wole ;p
Cytat
toshiba
jestem przy 28 dniu
i jak efekty ??
Cytat
she15
Cytat
pSychOoOdelaa
właśnie te nadchodzące lato najbardziej motywujeD.
no tak. Do tego tzreba jeszcze odpowiedniej diety. Zero słodyczy, sama woda do picia,dużo owoców no i jakieś niskokaloryczne posilki <------- własnie tak zamierzam sie odżywiać ;d, ale też trzeba miec silną wole ;p
słodycze już odstawiłam,
do tego unikam smażonych potraw,
gazowane napoje też poszły w odstawkę,
a i jeszcze chłopak mi doradził bym odstawiła ziemniaki i jasne pieczywo..