Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Blog Kasi Tusk-kto prowadzi?

03 kwi 2013 - 17:05:15

Dziewczyny, potrzebuję do pracy imiona i nazwiska tych dziewczyn, które prowadzą bloga wraz z Kasią blog. Na jej blogu są tylko imiona ,a mi są jeszcze potrzebne ich nazwiska. Dzięki za odpowiedzi.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-04-03 17:05 przez keyy.

03 kwi 2013 - 19:09:02

zapytaj Kaśki na jej blogu..

03 kwi 2013 - 19:14:42

Kaśka nie odpowiada na większość pytań ;)
Też pisałam o jej blogu prace i od niej samej nic się nie dowiedziałam, mimo wielu prób.

Co do pytania autorki, jest Kasia Tusk, Zosia Cudny i Gosia, ale nie znam nazwiska. I pewnie sztab ludzi od PR ;)

04 kwi 2013 - 21:01:44

Pani Tusk sama raczej swojego bloga nie prowadzi. Tylko ludzie od PR i logistycy.

04 kwi 2013 - 21:05:11

ja kiedyś współpracowałam z nią przy reklamie, bardzo niemiła osoba i nadęta gdy nie ma kamer i aparatów więc nie liczyłabym na jakąkolwiek pomoc.

04 kwi 2013 - 21:06:23

Cytat
kasiek18xd
Pani Tusk sama raczej swojego bloga nie prowadzi. Tylko ludzie od PR i logistycy.

Pani Tusk to jest żona Donalda.
Kasią jest panną.
Zawsze mnie uczyli tak w szkole.

Nie mam pojęcia kto prowadzi jej bloga, mam nadzieję jednak, ze ktoś na szafie pomoże.

04 kwi 2013 - 21:07:28

Cytat
naturally
Kaśka nie odpowiada na większość pytań ;)
Też pisałam o jej blogu prace i od niej samej nic się nie dowiedziałam, mimo wielu prób.

Co do pytania autorki, jest Kasia Tusk, Zosia Cudny i Gosia, ale nie znam nazwiska. I pewnie sztab ludzi od PR ;)
Pisałam do niej, ale wielka blogerka nie odpowiedziała.
Te dwie to wiem, ale nie wiem jak ta Gosia ma na nazwisko. Przeszukałam cały Internet włącznie z listą zawodników III Półmaratonu Ziemi Puckiej, w którym ona ma brała udział ale nie znalazłam. Gdyby to było takie proste i odpowiedź uzyskałabym przez bloga, to bym nie zakładała wątku.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

04 kwi 2013 - 21:08:24

Cytat
whiteco
ja kiedyś współpracowałam z nią przy reklamie, bardzo niemiła osoba i nadęta gdy nie ma kamer i aparatów więc nie liczyłabym na jakąkolwiek pomoc.
hehe a mozesz powiedziec cos wiecej :D?

04 kwi 2013 - 21:09:47

Cytat
kiciek1985
Cytat
kasiek18xd

Pani Tusk to jest żona Donalda.
Kasią jest panną.
Zawsze mnie uczyli tak w szkole.

Nie mam pojęcia kto prowadzi jej bloga, mam nadzieję jednak, ze ktoś na szafie pomoże.

Przepraszam :D Jeszcze robię w języku polskim błędy;)

Miss Tusk

04 kwi 2013 - 21:12:27

keyy jakbyś miała tyle imprez w tygodniu na głowie też byś nie miała czasu na odpisywanie na e-maile :)

04 kwi 2013 - 21:15:51

Cytat
samanta1989
Cytat
whiteco
hehe a mozesz powiedziec cos wiecej :D?

No właśnie. Też jestem ciekawa jak ta współpraca przebiegała.

04 kwi 2013 - 21:16:32

zawsze możesz nadać tej trzeciej fikcyjne nazwisko ;) skoro nigdzie w sieci go nie ma, to promotor też nie sprawdzi :P poza tym nie sądzę aby chciało mu się to robić :P

04 kwi 2013 - 21:17:24

Cytat
kiciek1985
keyy jakbyś miała tyle imprez w tygodniu na głowie też byś nie miała czasu na odpisywanie na e-maile :)
Też prawda. Makijaż, ubiór i pozowanie do lustra wymaga czasu, pewnie zajmuje jej to pół dnia. Następne pół i noc to już sama impreza, więc faktycznie nie ma czasu na pierdoły:)

04 kwi 2013 - 21:29:54

Blog ma miesięcznie 800 tysięcy wyświetleń, średnio 27 tysięcy dziennie powiedzmy, że 0,5 % postanawia napisać wiadomość co daje 135 wiadomości dziennie. Już widzę jak ktoś na nie odpisuje...
Żeby nie było nie jestem fanką bloga Kasi Tusk, ale trzeba spojrzeć na to realnie, jak dostaję 10 wiadomości dziennie na all to nie zawsze mam czas żeby odpisać. Prócz studiów nie mam żadnych obowiązków.

04 kwi 2013 - 21:40:15

Dla chcącego , nic trudnego ... ;) Dziewczyny pisały "pomimo wielu prób" gdyby nie fanki, Panny Tusk to pewnie nie miała by, tyle wyświetleń i dochodów .. no tak, ale teraz jest celebrytką, to może kręcić nosem ..

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-04-04 21:41 przez lovely056.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

DPD-do której godz.doręczają?