Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)
dzisiaj o 17:02
Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)
18.01 o 12:12
30.01 o 21:06
23.02 o 12:52
21.02 o 13:42
14.12 o 8:47
24.02 o 23:39
Pokażcie swoje zwierzaki! cz.2
W związku z dużym powodzeniem cz.1 zakładam nowy wątek by było przejrzyście
A więc dziewczyny/chłopaki! Czas na wklejanie fotek swoich pupili Miło by było również je przedstawić
Pragnę przypomnieć że jest to wątek zbiorczy więc proszę o nietworzenie osobnych wątków nt swoich pupili, wszystkie tego typu wątki będą łączone z tym wątkiem. Wszelakie sztuczne podbijanie wątku będzie karane ostrzeżeniem! Tak samo jak spamowanie!
Na dzień dobry moja kochana ruda miłość - Amber ma niecałe 10msc
woow tamten wątek miał duuużo stron ;D
dodaje kolejną serię zdjęć mojej Niuni
Moja koteczka którą dostałam od znajomych (jej mama była kotka perska o identycznym umaszczeniu a tata jest nieznany
Moja cicia uwielbia się kąpać
Pije też wodę z kranu..niestety sama jeszcze nie potrafi sobie odkręcić kurka- ale mam nadzieję,ze się nauczy
Ogólnie jest kochana Ulubienica wszystkich domowników.
Jejciu ;D przekochany szylkrecik mam nadzieję że ta część wątku również się rozwinie
Dziękuję
Myślałam,ze to wątek jedynie o kotkach a tu można cały zwierzyniec wstawiać ;D
Mam zeszczę papugę..i dużo psów- wszystkie przygarnięte jak nie z ulicy to od złych ludzi ..każdy piesio ma swoją historię
Pekińczyk musiał byc obcięty na łyso żeby pozbyć się kołtunów ,które miał-tak był zaniedbany ..ale teraz jest już piękny ;D
Latem czeka go kolejna wizyta u fryzjera- bo ma strasznie grubą sierśc i się bardzo męczy - ale teraz będzie miał zrobiony ładniejszy fryz
Cytat
pandzior
Moja staruszka Sabcia
Identycznego psiaka miała moja ciocia, ale niestety odeszła...
A to moja Rysia :]
Swoją drogą ma jakieś 7 tygodni, niecałe pewnie, i nie chciała jeść karmy tylko od środy - odkąd ją mam - piła mleko. Dzisiaj dałam jej kawalątek szyneczki i zjadła i stąd moje pytanie - czy mogę już bezpiecznie karmić ją kocią karmą ? :]
ŚLICZNE TE WASZE ZWIERZACZKI ;-)
a to mój ukochany Misiek Mam go 3dni, i kocham całym sercem! ma miesiąc i jest mieszanką owczarka niemieckiego i mieszanką dobermana
Moja Kochana Triksi
Ma 2,5 roku a dalej głupiutka i Kochana jak szczeniak
uwieelbia pozować do zdjęć
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-05-11 13:49 przez mykam00.