gorący temat
dzisiaj o 18:00
dzisiaj o 14:54
dzisiaj o 14:41
dzisiaj o 14:19
dzisiaj o 13:40
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Oczyszczająca czarna maska na wągry
26.07 o 13:36
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
27.01 o 19:01
9.07 o 2:34
Mam spory problem z wągrami, zaczęłam szukać jakiegoś sprawdzonego kosmetyku aż trafiłam na opinię o czarnej masce która pozbywa się wągrów od tak
tu <moderacja> do oferty
szczerze mówiąc trochę się boję nakładać na twarz czarną maź z Chin ale czytałam sporo recenzji i wszyscy są zachwyceni.
Może któraś z Was przetestowała na własnej skórze? Warto czy może szukać czegoś z pewniejszego źródła niż Aliexpress?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-01-30 14:19 przez moderator.
kupiłam tą maskę bo cena ok więc zaryzykowałam też bałam się nałożyć to czarne paskudztwo na twarz ale stwierdziłam, że raz się żyje! muszę przyznać, że oczyszcza dobrze (przy okazji depilacja gwarantowana). Jedyna rada- nie nakładaj jej pod oczy, w okolicach ust i przy włosach i brwiach- bo skonasz przy ściąganiu, tak mocno przywiera
na allegro widze że są próbki do kupienia za 2.60zł zaryzykuję i kupię kilka saszetek w sumie na nos i brodę
tukuu co to znaczy że depilacją gwarantowana? czyli przy ściąganiu wyrywa włoski?
Sama bym spróbowała, ale też się boje
w sumie nie ma w tej masce nic nadzwyczajnego, co pozwoliłoby się pozbyć wągrów. no i ta cena.. naprawdę dobrze działa? bo wygląda jak płat taśmy izolacyjnej przyklejonej na twarz
Też ją zamówiłam na Alli
Nakładałam tylko na nos i brodę - efekt jest widoczny (przynajmniej u mnie)
Za tę cenę - zdecydowanie polecam
Cytat
nika16151
tukuu co to znaczy że depilacją gwarantowana? czyli przy ściąganiu wyrywa włoski?
tak! rozsmarowałam przez przypadek odrobinę przy skroniach i złapało mi włosy ała!!! i na policzkach przy ściąganiu przebardzo boli! ale działa cuda, nigdy nie miałam tak miłej w dotyku skóry!
Cytat
tukuu
Cytat
nika16151
tak! rozsmarowałam przez przypadek odrobinę przy skroniach i złapało mi włosy ała!!! i na policzkach przy ściąganiu przebardzo boli! ale działa cuda, nigdy nie miałam tak miłej w dotyku skóry!
Jeśli tak mówisz to może też wypróbuje
aż tak bardzo przywiera do skóry? Gdzie ją zamawiacie?
Analizując skład podejrzewam, że podobny efekt można uzyskać za pomocą dowolnej tasmy klejącej, bo ta maska ma za zadanie wyciągnąć zawartość porów. Nie oznacza to, że nie może być skuteczna. Bałabym się tego używać, alkohol poliwinylowy to składnik klejów
Stosuję plastry na nos. Najpierw kupowałam Botanical choice jak pojawiły się bodajże w Biedronce, a teraz przerzuciłam się na polską wersję.
na mnie te plastry na dłuższa metę nie działają, troche coś oczyszczą ale bez rewelacji, nie wiem już co z tym nosem robić
Cytat
Zuzanna25
Stosuję plastry na nos. Najpierw kupowałam Botanical choice jak pojawiły się bodajże w Biedronce, a teraz przerzuciłam się na polską wersję.
Też używam tych plastrów
Nigdy nie stosowałam takiej maseczki ale chętnie się czegoś więcej dowiem na ten temat. Z tego co czytam wygląda to na prawdę obiecująco.