Obecnie rozmawiamy o:

hala dla leśnictwa

gorący temat

Pomysł na biznes

27 minut temu

hala łukowa

godzinę temu

hangary

godzinę temu

Nowoczesne meble

godzinę temu

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Witam:)

Ostatnio powstaje mnóstwo stron internetowych , które oferują "ekskluzywną" odzież chińską ( głównie na facebooku) ubrania wyglądają rewelacyjnie ale ich ceny pozostawiają wiele do życzenia ....I tu mam pytanie do was moje drogie. Czy któraś z was zna stronę na której mogła bym sama zamówić takie rzeczy ?

Jeśli jest tu taka dobra duszyczka bardzo proszę o kontakt

a tu kilka przykładowych ubrań:

Witam :) mam pytanko czy znajdę osobę, która zamawia ciuszki na stronie hurtowni awanti ale z Japan Style? interesuje mnie ta kurteczka bardzo pilne!! ;-)
podbije ktoś?

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-02-24 11:30 przez berta-b16.

Czy któraś z was posiada ta torebkę?. Jeśli tak to proszę bardzo o realne zdjęcie , bo bardzo podoba mi się ona ale boję się, że przyjdzie całkiem inna torebka niż na zdjęciu.

kotipad - podobno torebka wygląda ładnie na żywo ale śmierdzi tak że większość dziewczyn co ją zakupiły w ogóle jej nie używa. Na jednym blogu widziałam recenzję że trzeba ją było wynieść do piwnicy bo nie dało się jej w mieszkaniu trzymać:)

ja robiłam ostatnio zamówienie z hurtowni japan style i jestem pozytywnie zaskoczona. Ciuszki bardzo fajne przyszły ;) Praktycznie wszystko wygląda jak na zdjęciach z hurtowni. także polecam

jest fajna strona taniozchin.pl ,kupowalyscie dziewczyny moze tam cos?

no fajne te Japoneczki

sex Katowice sex Katowice
roksa roksa

fotka fotka
sympatia sympatia

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-08-26 12:52 przez countryman21.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Oj tak, piękne rzeczy ale słabe jakościowo :/ Kupiłam taką bluzkę śliczną bluzkę z kwiecistą koronką na plecach ale po jednym praniu zaczęły wyłazić gumowe niteczki i strasznie długo je wyciągałam :D

Cytat
_Mada_
Ja zawsze z Japan zamawiam u junkshop07. Nigdy się nie zawiodłam. Ma dobrą jakośc i ubrania sa identyczne. Mam sukienkę szyta na wzór Asos i jest identyczna jak na zdjęciach. Ja oczywiście zmniejszałam ja do XXS, bo najmniejszy był XS. Musiałam doszyć silikon w czasie wesela, bo nie mam biustu i zaczęła mi zjeżdzać w tańcu :P Tera kupiłam ciasny stanik i sie świetnie trzyma na tym ;)
[attachment 920686 DSC_9008.jpg]

Sukienka wygląda jak za mała na Ciebie. Poza tym, masz zbyt szerokie ramiona do sukienek bez ramiączek.

hey a kupował ktoś u użytkownika "butiqjula"?

tak, na innych forach przestrzegają przed tego typu użytkownikami z kobylnicy

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 4/5

czy ta myszka Miki na foto u góry pokazuje faka?:)

Podobno te rzeczy nie są w stanie przetrwać prania:P

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Płaszczyk jakiej jest firmy?