gorący temat
dzisiaj o 19:22
dzisiaj o 18:52
dzisiaj o 18:34
dzisiaj o 18:18
dzisiaj o 18:03
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
2.07 o 22:30
9.07 o 2:34
27.01 o 19:01
Co Was podnieca?
Co Was podnieca?
tyłki niskich mężczyzn , bo zazwyczaj oni mają takie mrraśne !
męzczyźni w białych koszulach,koszultach ect
mężczyźni barczyśći
Co Was podnieca?
Cytat
elokwentna
Baaardzo wysocy faceci, od 180 wzwyż, bo mój jest wysoki a ja czuje sie przy nim taaka malutka i nie wiem czemu ale jara mnie to heh
Co Was podnieca?
taaak..Cytat
PyniaM
Cytat
elokwentna
Baaardzo wysocy faceci, od 180 wzwyż, bo mój jest wysoki a ja czuje sie przy nim taaka malutka i nie wiem czemu ale jara mnie to heh
Co Was podnieca?
nie będę chyba oryginalna jak napiszę, że podnieca mnie mój facet strasznie działa na mnie jego głos, ma taki medialny męski głos, jak pierwszy raz do mnie zadzwonił i zaczął do mnie mówić to aż sobie usiadłam z wrażenia i nie wiedziałam co powiedzieć podnieca mnie też to, że jest takim typem pewnego siebie faceta, potrafi zawrócić w głowie, ma przeszywające spojrzenie, uwielbiam jak patrzy na mnie z pożądaniem podniecaj mnie jego dotyk. Czasem chwyta mnie mocniej, albo gryzie, wącha, to takie dzikie i zwierzęce Oczywiście kręcą mnie bardzo męskie plecy i pośladki, ogólnie facet bez koszulki to jest to
Co Was podnieca?
A co bardziej podnieca? Ciało czy charakter?
Co Was podnieca?
brzuch! mam fetysz umięśnionych brzuchów u mężczyzn, bardzo podobają mi się barki i klatka piersiowa ;] miło popatrzeć jak mężczyzna jest umięśniony, choć nie do przesady.
Zapach, ładnie uczesane włosy u mężczyzny.
Koszule a w nich przystojnych facetów...
a tak poza tym to kompletnie nie wiem dlaczego, lubię gdy mężczyzni mają podwinięte rękawy w koszuli!!!!!!!! Niesamowicie pociągający widok :p
Hm... jeszcze odpowiem na pytanie just7. Charakter. Szczególnie mojego mężczyzny. Jest bardzo inteligentny i zaradny. Daje mi poczucie bezpieczenstwa i to chyba najbardziej mnie pociąga ;]
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-08-24 14:28 przez wasiu133.
Co Was podnieca?
umięśnione ręce mojego faceta, jego dłonie, klata z pięcioma kłaczkami na środku , to jak mnie dotyka i jak na mnie działa... w ogóle mój facet w całości
a ogółem to dwudniowy zarost
Co Was podnieca?
nie podniecają łysi faceci w garniturach.
To nie jest chyba do konca normalne
Co Was podnieca?
mnie podniecają perfumy oczywiście wybrane a potem długo długo nic... i męskie ręce- dłonie i przedramiona i krzywe nogi
Cytat
just7
A co bardziej podnieca? Ciało czy charakter?
charakter... widzę to po zupełnie różnych fizycznie facetach z jakimi się spodziewałam, zdecydowanie czego facet nie wypracuje charakterem urodą nie nadgoni
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-08-24 15:40 przez Mellody87.
Co Was podnieca?
tajemnicze i zarazem zadziorne spojrzenie oraz zadbane, męskie dłonie
Co Was podnieca?
mogę jeszcze dodać u mnie, to naturalny zapach kobiety. Nie które tak pięknie pachną że ciężko się powstrzymać, chemia jaka powstaje jest cudowna
Co Was podnieca?
zapach faceta, wzrost ,wysoki ,*(mój maz ma 196 cm) naturalnie umiesnione ciało ,uda oraz to jak facet siedzi za kierownica i jedzie nie wiem dlaczego ale to mnie jara kierowca