Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
27.03 o 8:51
7.05 o 22:15
18.01 o 12:29
LANCOME La Vie Est Belle Opinie
1.07 o 15:20
23.03 o 21:31
Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach
22.03 o 8:57
Co Was podnieca?
Co Was podnieca?
Cytat
XCzekoladaX
Dokładnie!Cytat
anusiaania100
Cytat
kleo_1234
starsi faceci, przynajmniej 10 lat starsi (oczywiście nie mam na myśli staruszków tylko takich 35-40)
otóż to!
z zarostem

Co Was podnieca?
każda pisze że jej facet a mnie kręci jak się patrzą na mnie inni faceci (mimo że mam mojego ukochanego),spojrzenie mówiące- chcę cię tu i teraz
. przecież rośnie nam nasze go wtedy i czujemy się sexowniejsze
. no i mięsnie mojego faceta,wystarczy że nimi ruszy
Co Was podnieca?
Zapach perfum mojego faceta, po prostu jestem wtedy w niebie
Co Was podnieca?
Zapach
moj ukochany zawsze pieknie pachnie
ma kilka roznych zapachow, wiec nie ma opcji, zebym sie do ktoregos przyzwyczaila
kocham to
o i widze kolezanka powyzej rowniez Pozdrawiam !
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-08-22 22:50 przez madziarka180.
Co Was podnieca?
Cytat
Emileczkaa92
mój facet, jego głos, zapach smak..dotyk
Co Was podnieca?
Mój facet. Teraz tym bardziej, bo jest już od ponad miesiąca pierdyliard tysięcy kilometrów ode mnie.
Co Was podnieca?
mnie niesamowicie kręcą faceci wyróżniający się z tłumu, barwni, oryginalni. z bardziej przyziemnych rzeczy to tak jak większość -głos. i oczy - tak - oczy, niebieskie w szczególności.
Co Was podnieca?
Cytat
marciaa0407
męskie pośladkii 2-3 dniowy zarost na buzi!!
dokładnie !

Co Was podnieca?
Mnie również podnieca mój facet (jak poprzednie kobitki wspomniały) to też m.in. z powodu uczuć Przecież każda z nas chce być kochana przez swego faceta
a tak ogółem brązowe ozy, wysoki ponad 180cm, i bez koszulki mmm... ;D
Co Was podnieca?
wyrzeźbione plecy i ręce u faceta..
jak dodają nowe odcinki mojego ulubionego serialu i jak wychaczę na zakupach coś fajnego za bezcen! i jeszcze jak mój facet mnie mizia po szyji i po barku, jego zapach zwłaszcza ten naturalny chyba jakieś feromony wydziela
i to, że jest 9 lat starszy, podobają mi się starsi faceci, zwłaszcza Bruce Willis! hah to chyba tak z grubsza wszystko
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-08-22 23:11 przez p4tka.
Co Was podnieca?
Musi mieć to cos ,nie ma reguły ale najlepiej taki do 40 lat przystojny i zadbany,umiesniony nie za bardzo
Co Was podnieca?
Najseksowniejszym organem u mężczyzny jest jego mózg. Największy szarak punktuje u mnie bystrością umysłu, humorem i inteligentną rozmową. Nienawidzę, kiedy facet kompletnie nie łapie ironii w rozmowie. A jeśli chodzi o męskie ciało, to lubię ładnie wyrzeźbione plecy. Poza tym przyjemny głos no i zapach, w moim zakochałam się od razu, kiedy poczułam jego zapach.
Co Was podnieca?
Brzuch, szczególnie taki twardy, umięśniony mmm
Cytat
karenmuse
mnie niesamowicie kręcą faceci wyróżniający się z tłumu, barwni, oryginalni. z bardziej przyziemnych rzeczy to tak jak większość -głos. i oczy - tak - oczy, niebieskie w szczególności.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-08-22 23:28 przez princesssska.
Co Was podnieca?
Cytat
paparaci
Cytat
kara2606
aha myslalam, ze to wątek tylko o facetach, ale jeśli nie, to uwielbiam jak ktoś mi się bawi włosamim, czesze, czy lekko robi jakaś fryzurę... mam takie dziwne fajne uczucie w ciele, że momentalnie chce mi się spać ;D
dziś jak fryzjerka myła mi głowę, a pozniej czesała myślałam, że odlecę, mogłabym tak cały dzień hehehe
mam to samo
ja również