gorący temat
dzisiaj o 17:52
dzisiaj o 17:22
dzisiaj o 13:59
POMOCY BARDZO ZNISZCZONE WŁOSY
dzisiaj o 13:47
Jak skutecznie radzić sobie z łuszczycą skóry głowy
dzisiaj o 13:34
Pomocy! Ból zęba - domowe sposoby
16.11 o 13:39
Najpiękniejsze smutne piosenki
8.08 o 11:52
9.07 o 2:34
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
6.04 o 10:19
Jakie domowe sposoby na ból zatok?
7.03 o 10:53
gdzie na wczasy??
gdzie na wczasy??
Cytat
Jools
Troche wstyd ale Turcja w tym roku przynajmniej hotel niezly, to moze jakos bedzie.
Oboz i wyjazd do Angli, ew. jeszcze koncert Metallici
wstyd? Aha. widzisz, bo mnie nie stac na zagraniczne wycieczki. a Tobie Turcja wstydem... ok
gdzie na wczasy??
a ja z Kołobrzegu jestem, więc morze mam pod nosem
gdzie na wczasy??
a ja mam wakacje z praktykami ;/ ( o ile jakieś sobie znajdę ;D)
gdzie na wczasy??
Ja też wybieram się do Grecji z chłopakiem ale polecam wszystkim Chorwacje bo byłam tam kilka razy i za wsze z przyjemnością powracam
gdzie na wczasy??
Hiszpania, dla odmiany kontynent (Torremolinos - okolice Malagi).
gdzie na wczasy??
Ja byłam już na "wakacjach", 2 tygodnie temu wróciłam z Meksyku Na te właściwe wakacje wybieram się do Polski i mam nadzieję, że nic tych planów nie zmieni.
gdzie na wczasy??
ja "planuję" upolować ofertę Last Minute
a co mnie najbardziej interesuje? Chorwacja i Czarnogóra. Jednak pewnie będzie Bułgaria, bo tam tanio..
Tylko będziemy lecieć na początku września, więc też pogodę trzeba wziąć pod uwagę
gdzie na wczasy??
wszystkie wyjezdzacie za granice???ja polecam wypoczynek w bieszczadach nad Soliną
gdzie na wczasy??
Bułgaria tania, ale piękna, wiec może to być niezły kompromis Słoneczny Brzeg widziałam zaczyna się od 908 zł w Itace, nam drożej nad polskim morzem wyszły wakacje, a pogodę mieliśmy paskudną, więc jednak wolę tą kasę wydać na zagraniczne wakacje :/Cytat
ilayla
ja "planuję" upolować ofertę Last Minute
a co mnie najbardziej interesuje? Chorwacja i Czarnogóra. Jednak pewnie będzie Bułgaria, bo tam tanio..
Tylko będziemy lecieć na początku września, więc też pogodę trzeba wziąć pod uwagę
gdzie na wczasy??
ja jade do baru marka i hanki w lipnicy.
A potem do Barbarianu.
gdzie na wczasy??
zazdroszczę ja bym chociaż do pracy chciała pojechać
a no wstyd wstyd. lepiej się nie wypowiadaj... niby w Polsce "bida" a wakacje w Turcji to wstydCytat
1eve9
Cytat
Jools
Troche wstyd ale Turcja w tym roku przynajmniej hotel niezly, to moze jakos bedzie.
wstyd? Aha. widzisz, bo mnie nie stac na zagraniczne wycieczki. a Tobie Turcja wstydem... ok
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-27 17:51 przez kinga250511.
gdzie na wczasy??
Cytat
1eve9
Cytat
Jools
dokladnie.. skąd wy bierzecie na to pieniadze?
Cytat
kinga250511
zazdroszczę ja bym chociaż do pracy chciała pojechać
a no wstyd wstyd. lepiej się nie wypowiadaj... niby w Polsce "bida" a wakacje w Turcji to wstydCytat
1eve9
Cytat
Jools
skoro taki wstyd, to po co tam jedziesz?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-27 17:57 przez hammie.
gdzie na wczasy??
Mnie nie stac na zagraniczne wycieczki, więc jadę w tym roku nad nasze piękne polskie morze, do Darłówka. Może to ciepłe kraje nie są, ale cieszę się bardzo, że chociaż tam pojadę, bo w zeszłym roku nie byłam nigdzie.
gdzie na wczasy??
PERU!!!
Raj na ziemi... Byłam raz i marzę, aby kiedyś tam wrócić. Niestety- taka podróż kosztuje majątek
gdzie na wczasy??
hmm moze Grecja, Chorwacja, Hiszpania, Turcja, cos moze sie wybierze ciekawego