gorący temat
Golden Retriever Problem Wychowawczy !
dzisiaj o 14:32
dzisiaj o 13:25
wczoraj o 15:27
Chirurg stomatologiczny - Warszawa
wczoraj o 15:25
wczoraj o 15:23
28.02 o 21:39
domowe maseczki na zniszczone włosy
23.10 o 16:06
SPIRULINA opinie o cudownej aldze Hit czy Kit?
25.10 o 12:56
Najpiękniejsze smutne piosenki
8.08 o 11:52
2.09 o 17:09
14.01 o 21:11
Czy to NEXT?? Moze ktos sie orientuje
Mi to nie wygląda na ubranka Nexta, ta środkowa to już na pewno Nexta nie jest. Ja bym poprosiła o zdjecia metek
http://allegro.pl/y-d-szara-dzianinowa-sukienka-serca-9-10l-140-i3888036260.html
Tylko wlasnie na aukcji pisze brak metek
ale ta aukcja co pani przeslala niby tez pisze ze to NEXT
W szarej w serca z linka pisze YD czyli Young Dimension to rzecz z primarka.
ja mam duzo ubranek z NEXTA sa metki , kupuje w anglki wiec mam 100%pewnosci ze to nie sciema , jak ktoś chetny piszcie na priv podesle fotki tego co mam ogólnie NEXT jest super firma bo ubranka nie niszczą sie tak szybko można prać i prać i nic sie z nimi nie dzieje , a jeansy to juz wogole rewelacja
A ja jestem na 100% pewna,że nie. Jeśli Sprzedawca napisał NEXT w tytule aukcji,to był to chwyt marketingowy. A w opisie aukcji było napisane,jaka to marka i że ciuszki mają wycięte metki z nazwą producenta?
To są linki do tych aukcji glupia bylam ze najpierw kupilam a nie pogrzebalam czy to nie sciema ehh teraz bede sie musiala użerać
http://allegro.pl/next-nowa-kolekcja-sliczny-sweterek-serce-116-cm-i4068427227.html
http://allegro.pl/next-nowa-kolekcja-sliczny-sweterek-buzka-serca116-i4068429469.html
a niżej w "marka" jest next, chyba sami nie ogarniali. ale ona mi primarkowo wyglądała od razu...Cytat
alusia23
Smerfetka za te ceny to i Primark się opłaca, chyba ze przyjda zniszczone.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-03-21 12:49 przez incognito85.
Cytat
incognito85
a niżej w "marka" jest next, chyba sami nie ogarniali. ale ona mi primarkowo wyglądała od razu...Cytat
alusia23
Dokłdanie tak jak napisała alusia - tunika jest YOUNG DIMENSION a nie żaden Next, to że ktoś sobie znaznaczył w opcji "next" jeszcze nie swiadczy o tym że to next jest

Poza tym jeśli ubranka Ci się podobają i ceny są ok to co to za różnica jaka jest metka

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-03-21 13:04 przez nusia83.
Tak wstawiaja zeby zwiekszyc wyniki wyszukiwania a YD raczej w liscie nie ma tylko g2g czy early days
A czy ja napisałam coś innego? Cytowanie czemuś służyCytat
nusia83
Cytat
incognito85
alusia23
Dokłdanie tak jak napisała alusia - tunika jest YOUNG DIMENSION a nie żaden Next, to że ktoś sobie znaznaczył w opcji "next" jeszcze nie swiadczy o tym że to next jestta aukcja jest tego świetnym przykładem. Sprzedający sam napisał w tytule że to YD
Poza tym jeśli ubranka Ci się podobają i ceny są ok to co to za różnica jaka jest metka

Ale ja w opisie mam jak byk napisane NEXT a nie ze ktos opcja NEXT zaznaczyl wiec to po prostu jest istne klamstwo i za to moge jej kolo tylka zrobia a ze ja nie lubie byc oszukiwana chyba zglosze to do allegro bo ona w kazdej aukcji takie sciemy wali wiec nie tylko mnie oszukuje
Sprzedający ma za zgodność przedmiotu z opisem tylko 4,8. Ten NEXT w opisie to ściema
z kokardkabluza może być next ,reszta pasuej mi do y&d ale tez dobre gatunko ma rzeczy
Gdyby to byla nowa kolekcja Next aukcji nie zakonczylyby sie na 20 zl lecz na znacznie wyzszej kwocie, czesto uzywane schodza drozej niz nowe kosztowaly, a brak metek to celowe dzialanie sprzedajacej bo jesli ktos sie nie zna to lyknie i kupi z mysla, ze nabyl nextowe cudo. Sama kiedys wygralam aukcje i tez w opisie bylo next choc wiedzialam, ze kolo Nexta to nawet nie lezalo kupilam bo po prostu mi sie podobala tunika.
ta tuniczka z serduchem jak dla mnie george
koleżanka ma identyczną tylko że z koniem