gorący temat
dzisiaj o 17:52
dzisiaj o 17:22
dzisiaj o 13:59
POMOCY BARDZO ZNISZCZONE WŁOSY
dzisiaj o 13:47
Jak skutecznie radzić sobie z łuszczycą skóry głowy
dzisiaj o 13:34
domowe maseczki na zniszczone włosy
23.10 o 16:06
2.09 o 17:09
22.02 o 11:27
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
24.02 o 23:39
1.03 o 11:51
Szczotki TANGLE TEEZER opinie
Szczotki tangle teezer- słyszałyście o nich? a może ktoś używa i podzieli się opinią?
To mój HIT tego roku. Jako jedyna szczotka rozczesuje moje wiecznie plączące się włosy i nie wyrywa ich.
Opis ze strony/b]
Szczotka Tangle Teezer jest najlepiej sprzedającym się i najczęściej nagradzanym produktem do pielęgnacji włosów.
Dzięki zastosowaniu innowacyjnego kształtu ząbków ze specjalnego elastycznego tworzywa, szczotka działa niewiarygodnie delikatnie i skutecznie.
Zalecana także do rozczesywania włosów cienkich i zniszczonych, przedłużanych, peruk, afro.
Szczotka Tangle Teezer dostosowuje się do włosów, nie ciągnie splątanych kosmyków, czesze delikatnie zapewniając gładkie i lśniące włosy w mgnieniu oka. Codzienne szczotkowanie włosów szczotką Tangle Teezer wpływa na zwiększenie ich połysku! Szczotki Tangle Teezer można używać do rozczesywania włosów suchych oraz mokrych.
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-04-05 13:04 przez nbbo.
CHCE SOBIE JĄ KUPIĆ, WIĘC CHĘTNIE SIĘ DOWIEM CZY WARTO
PODBIJAM!
warto! naprawdę wygodna szczotka chociaż nie polecałabym do kręconych włosów
najlepsza szczotka, jaką czesałam moje kołtuniące sie włosy, u mnie się sprawdza
Ja słyszałam na temat tej szczotki pozytywne komentarze, ale jak jest tego nie wiem. No i też ta szczotka nie jest jakaś tania.
Dla mnie minusem szczotki jest to, że nie ma rączki.
Uwielniam! Nie wyobrażam sobie życia bez niej! Nawet mój TŻ jest nią zachwycony
Cytat
fajneubrania
Ja słyszałam na temat tej szczotki pozytywne komentarze, ale jak jest tego nie wiem. No i też ta szczotka nie jest jakaś tania.
Dla mnie minusem szczotki jest to, że nie ma rączki.
Są wersje z rączką
oo takie :
Zmieniany 4 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-03-18 17:31 przez adventurous_.
@fajneubrania ona jest tak wykonana że idealnie wpasowuje się w dłoń
@adventurous_ ta z rączką jakaś dziwna, kosmiczna
Cytat
nbbo
@fajneubrania ona jest tak wykonana że idealnie wpasowuje się w dłoń
@adventurous_ ta z rączką jakaś dziwna, kosmiczna
ja osobiście mam Compact i Oryginal. Tylko wspominam, że jest ich wiele rodzajów.
jak zamawiałam swoją to widziałam ich całe mnóstwo
Moja siostra ją ma, a ja jakoś zdecydować się na nią nie mogę XD
Mówią,że jest rewelacyjna. Właśnie cena mnie trochę odstrasza. No i nie wiem
mam ją od dwóch lat i używam od święta :p na moje grube włosy się nie nadaje, mam wrażenie że nie ogarnia wszystkich włosów, z kołtunami też nie daje rady. osobiście wolę zwykłe grzebienie. ale do cienkich prostych włosów będzie ok
mam, jestem zadowolona, chociaż jak nie psiuknę włosów odżywką po umyciu to ma problem z rozczesaniem, jak są suche to idealnie je rozczesuje
Ja mam i używam od dwóch lat, jest świetna. Rozczesuje włosy idealnie a po dwóch latach używania ciągle wygląda jak nowa. Mogę szczerze polecić. Dodam, że mam długie włosy.