Golden Retriever Problem Wychowawczy !
11.02 o 14:32
11.02 o 13:25
11.02 o 13:15
10.02 o 15:27
Chirurg stomatologiczny - Warszawa
10.02 o 15:25
10.02 o 15:23
SPIRULINA opinie o cudownej aldze Hit czy Kit?
25.10 o 12:56
Piperine forte- czy to działa?
5.02 o 7:33
Belissa intense na paznokcie? Opinie!
10.02 o 0:26
22.02 o 13:10
28.02 o 3:25
IMIONA DLA DZIECI
IMIONA DLA DZIECI
Perpetua jako imię dla dziecka - nie bardzo To mało popularne imię, bałabym się, że dzieci w przedszkolu by się śmiały
IMIONA DLA DZIECI
A znacie kogoś o takim imieniu w ogóle???
IMIONA DLA DZIECI
Ostatnio spotkałam imię Dżesika (nie pomyliłam się z pisownią). Jak dla mnie straaaaszne.
IMIONA DLA DZIECI
Zgadzam się w 100%, że takie spolszczone zapisy są okropne. O ile spolszczoną Andżelikę jeszcze jakoś bym przełknęła, to nigdy, ale to nigdy nie dałabym córce na imię Dżesika, Jessica z resztą też nie
IMIONA DLA DZIECI
Hah podpisuję się obydwiema rękami!Cytat
Ekshibicjonistka
Zgadzam się w 100%, że takie spolszczone zapisy są okropne. O ile spolszczoną Andżelikę jeszcze jakoś bym przełknęła, to nigdy, ale to nigdy nie dałabym córce na imię Dżesika, Jessica z resztą też nie

Ale ostatnio spotkałam się i bardzo spodobało mi się imię Fabian, ale obawiam się, że reszta dzieci nie przyjęłaby go tak dobrze

IMIONA DLA DZIECI
Mi się podoba imię Hania, Maja, Aneta. Dla chłopca natomiast wybrałabym Piotruś albo Franio.
IMIONA DLA DZIECI
Obecnie po domu biega sobie Kacper, a w brzuchu kopie Ania lub Zosia. umowa kupna sprzedaży samochodu - zapraszam
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-11-16 08:29 przez LesiaW.
IMIONA DLA DZIECI
Cytat
Barbarez
Mi się podoba imię Hania, Maja, Aneta. Dla chłopca natomiast wybrałabym Piotruś albo Franio.
Gdybym miała córkę miałaby na imię Hania ale niestety na placu zabaw za kilka lat jakbym chciała zawołać swoje dziecko odwróciłoby się pół placu..
@LesiaW Zosia jest przepiękne!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-12-23 23:53 przez ellza.
IMIONA DLA DZIECI
W moim otoczeniu same Zosie teraz, ja mam Anitę ale to juz duża dziewczyna i jeszcze mam chłopaków: Wojtka i Adriana. Jakbym miala teraz wybierać dla dziewczynki to chyba bym wybrała tak samo, Anita mi sie podoba a jakbym miała jeszcze jedna to może Daria... z chłopięcych jeszcze mi sie podoba Miłosz i Sylwester.