Ostrzeżenia dla użytkowniczki sonial:

Upomniana przez Za co? Wpis
moderator (27-10-2016 13:55) Spam.
Hej dziewczyny. Melduję się ,ze również sama mam te paskudztwa, chociaż od czasu od kiedy równięż biorę te ziółka Procto vitale to są o wiele mniej dokuczliwe ( rówineż biorę za namową mojego proktologa). Probowałam wielu sposobów. Nawet zimnego prysznicza ( brr....). Nie wiem czy się do tego przyzwyczaję . Jak na razie próbuję przykładać zimną rękę tam na dole i jest to jednak mniejszy szok niż ten prysznic :)
moderator (27-10-2016 13:58) Spam.
Mi woda nie pomagała. Miałam wrażenie,ze im więcej piję wody to tym bardziej chce mi się jeść niestety :P Co mi pomogło to błonnik Fibra Vitale. Nie żadne spalacze tłuszczu, nie zadne tabletki. Ale po prostu mieszanka ziołowa z błonnikiem dodawana do codziennego drugiego sniadania.
moderator (27-10-2016 13:58) Spam.
[quote=NAWISTYLE] wow widzę że tu same zdrowo odżywiające się gratuluję a ja biorę drożdżówkę i snickersa mniam............[/quote] Mam podobnie ;) Ciesze się zdrową przemianą materii tak więc nie zwracam aż takiej dużej uwagi na to co jem . Poza tym mam pracę przy komputerze, pracuje głową tak więc paliwo dla mózgu jest mi potrzebne ! :P W robocie mamy lodóweczke gdzie każdy moze sobie postawić co chce. Kupiłam sobie krem do smarowania kanapek Wedla i powiem Wam,że rewelacja. Jeden ze smaczniejszych jakie jadłam. Smaruję sobie kanapki na drugie śniadanie do kawki [img]http://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s480x480/e35/13721288_1567328686910404_1522285177_n.jpg?ig_cache_key=MTMwNDU0ODYyNTc3NTI0NTIwMQ%3D%3D.2[/img]
moderator (27-10-2016 13:59) Spam.
Ja miałam największy problem z podjadaniem. Potem podliczyłam sobie wszystkie kalorie jakie pochłaniałam i co się okazało to to, żę większość tych kalorii pochodzi własnie z przekąsek co mnie trochę przeraziło :P Aktualnie mam taki zwyczaj żę co dziennie do drugiego śniadania jem Fibra Vitale.Jest to błonnik. Działanie naprawdę fajne, sprawia,ze jestem najedzona, w moim organizmie jakby również wszystko się ustabilizowało .Wcześniej miałam trochę problemów z zaparciami. Aktualnie nie mam juz na szczęście żadnych.
moderator (27-10-2016 13:59) Spam.
Mi równie serum Richevon podpasowało. Co mi się podba to jego naturalny skład. Specjalnie w ten weekend wybrałam się do Sephory aby poczytać sobie skłądy róznych kremów i niestety ale większość miała o wiele gorszy sklad od Richevonu. Co mnie zszokowało to to,że w kremach typu Guerlain czy innych zawarty jest olej mineralny czy silikony, ktore są tanimi wypełniaczami i na pewno nie powinno ich być. Richevon mi bardzo odpowiada, dobze radzi sobie z nawilżeniem i w dłuższej perspektywie rzeczywiście spłyca zmarszczki.
moderator (18-02-2017 13:23) Spam.
[quote=annabrita] W sumie to nie ma wielu naturalnych sposobów na walke z hemoroidami. Wspomniane Procto Vitale jest fajne i sama również polecam .Ale przy poważniejszych problemach trzeba jednak włączyć leczenie :( Bo inaczej problem będzie nawracał oraz jeszcze bardziej się pogorszy.Z tego co słyszałam to operacja jest bardzo nieprzyjemna. Niezłe są maści takie jak Lidoposterin, dobrze jest również próbować czopki Posterisan albo Posterisan h ( jest to maść). No i wspomagająco z rana procto vitale.[/quote] Próbowałam te maści ale mi nie podpasowały. Zresztą mój proktolog wyjaśnił mi ,że trzeba po prostu samodzielnie wypróbować i zobaczyć czy działanie bedzie czy jednak nie. Jak na razie to u mnie tylko procto vitale plus czasami czopek przeciwbólowy
moderator (29-06-2019 19:28) Spam.
Ja miałam. No i efekty to ujędrnienie, poprawa sprężystości skóry oraz redukcja zmarszczek – poprzez stymulację produkcji kolagenu oraz poprawę ukrwienia, a przez to dotlenienia skóry. Podoba mi się również to, ze nie mam takich obrzeków pod oczami i mniejsze cienie. Co do samego zabiegu to nie jest to przyjemne ale bolesne również nie jest ;) Na pewno nie jest bardziej nieprzyjemne niż botoks czy wstrzyknięcie kwasu hialuronowego w twarz. https://beautytower.pl/modelowanie-sylwetki/karboksyterapia/

Zamknij to okno