Upomniana przez |
Za co? |
Wpis |
moderator (28-06-2015 09:26) |
Spam.
|
Ktoś wcześniej madrze napisałm, że na płytkach nie warto oszczędzać i sie z tgym w pełni zgadzam. Płytki kładzie się na wiele wiele lat więc trzeba kupić dobre. Polecam polskiego producenta Paradyża. Wg mnie najlepsze w PL.
Obczajcie sobie ich stronkę [color=#FF0000][Moderacja - linki][/color] |
moderator (28-06-2015 09:26) |
Spam.
|
Fajne warsztaty sa w centrum Kopernik . Zobaczcie sobie np te warsztaty rodzinne [color=#FF0000][Moderacja - linki][/color] wg mnie sa super polecam. Są jeszcze inne ale jeszcze nie byliśmy. Pozdrawiam. |
moderator (28-06-2015 09:27) |
Spam.
|
cześć wam, proszę o radę, o swoje dzieci ciągle się staramy ale mamy chrześnicę lat 7, córka brata. Czy dobrym pomysłem jest zabrać takiego szkraba do laboratorium i centrum nauki kopernika w Warszawie? Ona uwielbia przyrodę i wszystko co się rusza w trawie, więc pomyśleliśmy o wystawie przyrody własnie [color=#FF0000][Moderacja - linki][/color] Czy nie jest za mała na to muzeum nauki? Proszę doradźcie mi bo nie chcę zrobić dziecku wypadu, które się jej nie spodoba. Zastanawiam się czy można jeszcze jakoś na 6 czerwca zamówić wstęp, bo pamiętam, że na samym początku istnienia placówki były straszne kolejki z zapisami. |