Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
7.05 o 22:15
24.02 o 23:39
10.01 o 20:13
4.11 o 14:52
CZYSTEK- opinie, informacje, rodzaje.
23.10 o 14:45
17.03 o 17:05
Zarabiam na showupie
Zarabiam na showupie
Po za tym rozebranie się przed kamerka to nie jest prostytucja
Zarabiam na showupie
A i owszem. Wideo chaty, sekstelefon, seks show przed kamerką- to są formy prostytucji. Poczytajcie trochę o prostytucji to sie dowiedzie, ze prostytucja to nie tylko stanie przy drodze.Cytat
Yvetterabenda
Po za tym rozebranie się przed kamerka to nie jest prostytucja
Nawet jesli taka, nie wiem jakiego okreslenia użyć, jak nie prostytutka, aktorka erotyczna (??), zostanie szczesliwą mężatką to o czym bedzie opowiadac rodzinie męża, swoim dzieciom, wnukom? A moze corke do biznesu wciągnie? Jesli ktos nie ma wyrzutow sumienia za takie zycie, za swiadome, dlugotrwale decyzje(bo nie błąd młodosci) to gratuluje upadku moralnego. Tylko krok od seksu za kase.
Zarabiam na showupie
Wiesz masz takie zdanie oki Ja nie potepiam i uważam ze to nic strasznego zresztą po co ma opowiadać o tym ?
Zarabiam na showupie
Cytat
Yvetterabenda
Większość pisze o wyrzutach sumienia Nie rozumiem.Przecież nikogo nie krzywdzi nie zabiła nie doprowadziła nikogo do ruiny . Nie można tez nazwać tego co robi sprzedawaniem ciała
Uważam ze jak pozna tego jedynego to nie będzie istotne co robiła wczesniej Ważna jest szczerość ale nie znaczy ze kazdy na nią zasługuje. Dziewczyna ma możliwość zarobienia kasy właśnie po to by na starość mieć lepiej by nie tyrac za parę groszy i przepuszczać życie przez palce I jeszcze jedno lepiej samemu być przez cale życie niż z byle kim przez chwile
Jak to nie sprzedaje ciała? Niech autorka robi co chce, jak dla mnie to forma prostytucji, ale nikogo nie mam zamiaru tutaj za to tępić, jednak dziewczyna zarabia swoim ciałem, więc owszem - sprzedaje swoje ciało. Nie fizycznie, a "tylko" na pokaz, ale nadal jest to sprzedawanie własnego ciała.
Zarabiam na showupie
. Sprzedaje owszem ale nie można tego porównać z gang bang double realCytat
xkyokox
Cytat
Yvetterabenda
Większość pisze o wyrzutach sumienia Nie rozumiem.Przecież nikogo nie krzywdzi nie zabiła nie doprowadziła nikogo do ruiny . Nie można tez nazwać tego co robi sprzedawaniem ciała
Uważam ze jak pozna tego jedynego to nie będzie istotne co robiła wczesniej Ważna jest szczerość ale nie znaczy ze kazdy na nią zasługuje. Dziewczyna ma możliwość zarobienia kasy właśnie po to by na starość mieć lepiej by nie tyrac za parę groszy i przepuszczać życie przez palce I jeszcze jedno lepiej samemu być przez cale życie niż z byle kim przez chwile
Jak to nie sprzedaje ciała? Niech autorka robi co chce, jak dla mnie to forma prostytucji, ale nikogo nie mam zamiaru tutaj za to tępić, jednak dziewczyna zarabia swoim ciałem, więc owszem - sprzedaje swoje ciało. Nie fizycznie, a "tylko" na pokaz, ale nadal jest to sprzedawanie własnego ciała.
Zarabiam na showupie
. Komu ?Cytat
Mee1990
Ja się mu wcale nie dziwię
Zarabiam na showupie
boże dziewczyny dajcie na luz ona i tak na kasie nie będzie stałą bo woli gołą dupą świecić 
Zarabiam na showupie
Cytat
Victoria09
Jest tu na Szafie dziewczyna, ktora tez ma tam konto. Swego czasu byla tu bardzo aktywna Szafiarka. Dziewczyny ja podziwialy, bo byla inspiracja. Ciuszki fajne, ona atrakcyjna, choc twarzy nie zdazyla pokazac...i juz zapewne sie nie ujawni. Od kiedy jedna z Szafiarek odkryla ze pokazuje sie na ShowUpie, pokasowala tu wszystkie swoje styli. I w tym miejsu pozdrawiam Cie J...w. Moze pomoz kolezance, bo nie wie co ma robic. Swoja droga trzeba byc idiotka, chcac zachowac anonimowosc, a wrzucajac na 2 rozne portale te same fotki
No co Ty?? jeśli to prawda, to jestem w szoku
Zarabiam na showupie
Po to, ze sie moze tesciowie, czy wlasne dzieci zapytaja. Nie wiem jak ty, ale moja mama jest dla mnie niedoscignionym wzorem. Jestem z niej dumna. To, co sobą reprezentuje jest dla mnie motywatorem. To moj autorytet. Nie bylaby nim, gdyby zamiast ciezko sie uczyc (na chwile obecną ma habilitację i jest szansa na profesure), a potem pracować, momentami 7 dni w tygodniu zeby po rozwodzie utrzymac dzieci, pokazywala tylek. Chce byc takim samym wzorem dla moich przyszlych dzieci.Cytat
Yvetterabenda
Wiesz masz takie zdanie oki Ja nie potepiam i uważam ze to nic strasznego zresztą po co ma opowiadać o tym ?
Zarabiam na showupie
. Nie obraz się ale nie rozumiem twojej wypowiedzi Wiesz ja tez mam wykształcenie wyższe ale nie w tym rzecz to nie ma związku ze sprawa Piszesz ze twoja matka jest dla ciebie autorytetem oki dla jednych matka dla innych papież Nie rozumiem jaki to ma związek Zalozmy gdybyś nagle odkryła ze pisze załóżmy ze twoja córka matka zajmowała się czymś takim to co ? Świat by się zawalił? Nie można takCytat
Asztarte
Po to, ze sie moze tesciowie, czy wlasne dzieci zapytaja. Nie wiem jak ty, ale moja mama jest dla mnie niedoscignionym wzorem. Jestem z niej dumna. To, co sobą reprezentuje jest dla mnie motywatorem. To moj autorytet. Nie bylaby nim, gdyby zamiast ciezko sie uczyc (na chwile obecną ma habilitację i jest szansa na profesure), a potem pracować, momentami 7 dni w tygodniu zeby po rozwodzie utrzymac dzieci, pokazywala tylek. Chce byc takim samym wzorem dla moich przyszlych dzieci.Cytat
Yvetterabenda
Profesor jest z nadania a nie od uczenia sie
Żeby studiować trzeba mieć kase Wiem ile wydalam na UKSW i obecny maz tez - fakt ukończył prawo
Na warszawskim
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-03-29 19:25 przez Yvetterabenda.
Zarabiam na showupie
Gdyby sie odpowiednio wczesniej nie uczyla, to nie bylaby w tym punkcie naukowej kariery. A jak jest sie odpowiednio dobrym, to na studiach jeszcze zarobisz. Dzienne w dalszym ciagu sa darmowe. Z reszta, moja tesciowa nie ma matury, ale nadal jest jest to osoba, ktora mozna podziwiac. Bo nie chodzi o literki przed nazwiskiem, czy ilosc zer na koncie. A o to jakim jest sie czlowiekiem. I nie nie mialabym takiego samego szacunku zyciowego do matki prostytutki, bo gardze takim sposobem zycia.
Zarabiam na showupie
. Na dziennych tez trzeba mieć kasę ja studiowałam i maz dzienne Szanuje twoje zdanie masz do tego prawo tylko ja szanuje człowieka każdego niezależnie od tego czym się zajmujeCytat
Asztarte
Gdyby sie odpowiednio wczesniej nie uczyla, to nie bylaby w tym punkcie naukowej kariery. A jak jest sie odpowiednio dobrym, to na studiach jeszcze zarobisz. Dzienne w dalszym ciagu sa darmowe. Z reszta, moja tesciowa nie ma matury, ale nadal jest jest to osoba, ktora mozna podziwiac. Bo nie chodzi o literki przed nazwiskiem, czy ilosc zer na koncie. A o to jakim jest sie czlowiekiem. I nie nie mialabym takiego samego szacunku zyciowego do matki prostytutki, bo gardze takim sposobem zycia.
Zresztą ty chyba tez bo sama napisalas ze szanuje się za to jakim się jest czlowiekiem
Czasem piszesz cos a za moment temu zaprzeczasz
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-03-29 19:46 przez Yvetterabenda.
Zarabiam na showupie
Zawsze mozna dorobic, niekoniecznie prostytucja. A jak jest sie dobrym to sa stypendia. Wielu moich znajomych pracowalo i uczylo sie jednocześnie. Jakos nikt nie paral sie takim zajeciem.
Ode mnie nikt szacunku nie dostaje w pakiecie. Na szacunek sobie trzeba zasluzyc. To cos co sobie człowiek wypracowuje swoim zyciem. A jesli ktos sam siebie nie szanuje, to czemu ja mam to robic?
Zarabiam na showupie
. Różne są koleje losu nie można tak odgórnie ocenuacb Tak naprawdę nie wiemy jak zachowany się w danym momencie Jest wiele gorszych rzeczy niż rozbieranie się z zasłonięta twarzą w kamerce Każdy jest inny i ja szanuje każdego przez fakt ze jest człowiekiem Nie gardze kimś kto brudnym bezdomnym bo nie wiem z jakiego powodu się nim stal Nie gardze osoba która zostawiła lub usunęła ciążę i wieloma innymi przypadkamiCytat
Asztarte
Zawsze mozna dorobic, niekoniecznie prostytucja. A jak jest sie dobrym to sa stypendia. Wielu moich znajomych pracowalo i uczylo sie jednocześnie. Jakos nikt nie paral sie takim zajeciem.
Ode mnie nikt szacunku nie dostaje w pakiecie. Na szacunek sobie trzeba zasluzyc. To cos co sobie człowiek wypracowuje swoim zyciem. A jesli ktos sam siebie nie szanuje, to czemu ja mam to robic?
. Różne są koleje losu nie można tak odgórnie ocenuacb Tak naprawdę nie wiemy jak zachowany się w danym momencie Jest wiele gorszych rzeczy niż rozbieranie się z zasłonięta twarzą w kamerce Każdy jest inny i ja szanuje każdego przez fakt ze jest człowiekiem Nie gardze kimś kto brudnym bezdomnym bo nie wiem z jakiego powodu się nim stal Nie gardze osoba która zostawiła lub usunęła ciążę i wieloma innymi przypadkamiCytat
Asztarte
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-03-29 19:58 przez Yvetterabenda.