Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

Ładna biżuteria

21 paź 2022 - 07:58:14

Hej!
Od dawna marzą mi się dłonie ozdobione pierścionkami jak choinka Chciałabym kupić sobie kilka pierścionków. I tu zaczyna się problem. Nie chciałabym inwestować setek zł w złotą biżuterię, a ta z h&m i innych popularnych sieciówek to niestety straszna lipa. Zielenieje i zostawia brudne ślady na palcach. Chciałabym kupić coś ze „średniej” półki. Wiem, ze spoko i tanim materiałem jest np. stal chirurgiczna. Nosze ją od lat (piercing) i nic się z nią nie dzieje. Teraz pytanko - czy znacie i polecacie jakieś sklepy z trwałą biżuterią w miarę uczciwej cenie? Google w większości wyrzuca mi sponsorowane wyniki, a sklepy nie udostępniają info o materiałach, których używają.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

Ładna biżuteria

21 paź 2022 - 08:59:58

Dobrej jakości sztuczną biżuterię ma sieciówka Bijou Brigitte. Mają również srebro. Niektóre kolczyki mam od nich od 14 lat i naprawdę ciągle wyglądają świetnie. Polecam również Colibra - polski producent. Też kupuję od lat. I ostatnia marka jaką lubię to SIX. Niestety kilka lat temu zamknęli swoje sklepy stacjonarne i można ich biżu kupić w sieciówkach odzieżowych oraz w Rossmannie. Wśród jubilerów polecam Marko https://www.marko.pl/pierscionki-srebrne Mają w dobrej cenie pierścionki z prawdziwego srebra, o wiele tańsze niż w sklepach jubilerskich sieciowych. Jednak z SIX czasem bywa różnie, i biżuteria, która jest jedynie posrebrzana wyciera się. Jest to naturalny proces, ale wkurza ;)

Ładna biżuteria

21 paź 2022 - 12:25:20

Ważne jest to, żeby jubiler oferował dobrej jakości biżuterię. Ja na chwile obecną sama noszę się z zamiarem kupna jakiejś ładnej bransoletki oraz kolczyków. ;)

Ładna biżuteria

09 gru 2022 - 12:11:44

Ładna biżuteria ze złota lub srebra nie zawsze musi być droga. A czasem lepiej zainwestować ciut więcej, a dłużej cieszyć się dodatkami. Polecam Esclusiva.pl - ceny zaczynają się od naprawdę przyzwoitych, a dodatki wyglądają wspaniale. Piękne włoskie wykonanie!

Ładna biżuteria

10 lut 2023 - 14:36:12

ja moge polecic z niższej półki biżuterię od byDziubeka, a handmade to tylko od inna slodycz

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

Ładna biżuteria

24 mar 2023 - 11:28:50

Dla mnie podoba się biżuteria dostępna w sklepie https://savicki.pl/ od nich mamy też obrączki, są świetne. Jakość wykonania wysoka, a cena nie była wcale wygórowana.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Przebranie na Halloween