Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

50 urodziny

19 sie 2013 - 18:54:12

Hej wszystkim! Moja mama kończy 50 urodziny. Podrzucicie jakiś pomysł na prezent oprócz kwiatów, kosmetyków, perfum, biżuterii i torebek?

50 urodziny

19 sie 2013 - 19:01:16

Moze pamiątkowa fotoksiazka ?

50 urodziny

19 sie 2013 - 19:36:13

Wywołaj duże zdjęcie Ciebie,twojego męza,dzieci lub jak nie masz to siebie z rodzeństwem i opraw w dużą antyramę! Mówię Ci będzie zachwycona! Moja aż się popłakała ;)

50 urodziny

19 sie 2013 - 20:12:49

zdjęcie na płótnie, wycieczka, spa, bilet do teatru, kolacja w restauracji ...

50 urodziny

25 sie 2013 - 22:22:31

Hmm możesz też obczaić czy Twojej mamie nie brakuje czegoś w kuchni;) Jak znasz jej ukryte pragnienia będzie zachwycona nawet drobiazgiem. Na dzień matki z siostrami zrzuciłyśmy się na blender, bo zawsze o nim marzyła, a jakoś sobie nie mogła kupić, popłakała się ze szczęścia jak go dostała;) Jak byłam jeszcze w liceum to kupiłyśmy jej na urodziny mikrofalę, a pudełko było w życzeniach nie tylko od nas, ale i od naszych znajomych też zrobiło to na niej wrażenie. Kiedyś nie miałyśmy kasy, a przed urodzinami zastanawiała się w sklepie jak smakuje wódka z trawą w środku, to kupiłyśmy jej żubrówkę;p Co by jej nie dał zawsze się cieszyła, nawet z serwetek robionych ręcznie i z laurek;) Mama to mama serce

50 urodziny

01 wrz 2013 - 21:53:36

Ostatnio mamie podrzuciłam paloną żubrówkę na spróbowanie, bo wiem, że czasem lubi się zrelaksować po ciężkiej, biurowej pracy i bardzo jej zasmakowała ;) Tak więc wiem już co będzie dodatkiem do każdego prezentu w przyszłości.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Sukienka na wesele