sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 09:35:32

Witam!
Mam w planach otwarcie sklepu dla dzieci ( odzież, akcersoria, zabawki)
Jakie jest wasz wymarzony sklep dla dzieci, co byście chciały w nim znalesc?

Jakiej firmy ubranka, buciki najczęściej kupujecie i dlaczego?

Chciałabym, aby w moim sklepie był zarówno rzeczy markowe jak i tańsze, ponieważ mieszkam w mieście ok30tys. ludzi, myślałam o mariquita, dany mają bardzo fajne ubranka jakie jeszcze ??

sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 10:31:59

moze troszke z disneya ciuszkow? tez bardzo lubię kupować mojemu synkowi z tej firmy :)

sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 10:32:29

ja bym chciała kupić np. tak jak w anglii w asda 3szt. w fajnej cenie ubranka dobrej jakości a nie takie chińskie podróbki co po jednym praniu są do wyrzucenia

świetne jakościowo są ubranka z NEXT:)

sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 13:07:05

Tak z next są świetne no i z H&M -trwale
nio musisz miec trawale ciuszki zeby ludzie polecali Ciebie :)
Ale lepsze ciuszki to juz większe koszty a musialabys miec takie troszke tansze na poczatku niz inne sklepy :)
A wyslij mi link do tych ciuszkow z tej asdy

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-09-14 13:14 przez czarna1609.

sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 13:40:38

Cytat
czarna1609
Tak z next są świetne no i z H&M -trwale
nio musisz miec trawale ciuszki zeby ludzie polecali Ciebie :)
Ale lepsze ciuszki to juz większe koszty a musialabys miec takie troszke tansze na poczatku niz inne sklepy :)
A wyslij mi link do tych ciuszkow z tej asdy

http://www.asda.com/

szukaj 3 paków są świetne jakościowo wiem bo kupiłam ostatnio bedąc u siostry w Anglii:)

sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 13:42:40

o kurcze a nie ma polskiej strony :) hehe :) zaraz znajdziemy:)
ale mają naprawdę fajne cenki. to w razie cezgo ja bede Twoją pierwszą klientka jak cos wystawisz na szafka.pl
ja uwielbiam ciagle kupować ciuskzi dla synka:)
a maja gdzies polska strone?
ubranka maja supeeerr :)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-09-14 13:51 przez czarna1609.

sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 14:24:49

nie maja:)

naprawdę super ciuszki POLECAM jeśli macie tylko okazję

sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 14:55:57

o ile moja wiedza mnie nie byli to na markowe ubranka trzeba mieć pozwolenie ... to nie jest tak hop siup i już
dla mnie jako potencjalnego klienta nie liczy się metka -liczy się jakość
i cena
jakoś nie widzę np ubrań z h&m w sklepie nie h&m czy np big star w sklepie innym jak big star itp.itd

sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 19:43:40

zgadza się w normalnym sklepie nie mogę mieć ciuszków z h&m czy next.
Raczej myslałam brać ciuszki od polskich producentów

sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 20:33:40

no ujmując poważnie temat to ubranka polskie są naprawdę drogie -moja znajoma prowadzi sklep z dziecięcą odzieża i ma odzież polska i turecką nakłąda marze 100 % niestety czynsz wymusza na niej takie ceny
no i ze smutkiem stwierdzam że to nieopłacalne bo dziś światem rządzi marka metka to kręci i nęci i jak mam wydać 70-80 zł bo tyle u niej kosztują spodnie na moją lalkę to taniej nowe znajduje na all włąsnie te markowe
temat jest trudny
ostatnio wybrałam się na poszukiwania krzesełka do karmienia to ceny w sklepach są o 30 40 procent wyższe od all i tu wybór jest oczywisty gdzie co kupić a takich potencjalnych kowalskich jak ja jest więcej którzy będą szukać okazji

sklep dla dzieci opinie

14 wrz 2012 - 21:26:37

O jezu ale "asda" ma cudne tuniczki!!!

sklep dla dzieci opinie

17 lip 2022 - 20:11:33

Ogólnie sam wybór tego właściwego sklepu dla dzieci jest ważną sprawą i ja również przez pewien okres czasu szukałam takiego miejsca. Jak się okazało to bardzo duży wybór towaru mają zawsze w sklepie dla dzieci i niemowląt https://marianek.pl/ do którego ja bardzo chętnie zaglądam.

sklep dla dzieci opinie

28 sie 2022 - 23:29:48

Cześć kochana,

fajny pomysł z tym sklepem.

Też niedawno o tym myślałam i trafiłam na sklep dla dzieci Bajum.

Sama chciałabym mieć podobny asortyment i przy okazji zrobiłam zakupy,żeby zobaczyć jak idzie im realizacja.

Wysyłka ekspres to już chyba standard, ale widzę też,ze obsługę klienta mają super, wiec warto iść w ich ślady.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 8/5

sklep dla dzieci opinie

27 wrz 2022 - 16:40:38

znalazlam swietne sukienki dla dziewczynek, sukienki niemowlece. Taki komplet, bluzka + spodniczka 90zl troche drogo ale wyglada super.
https://fazymazy.com/pl/p/Komplet-dla-dziewczynki-bluzka-i-spodniczka-Jagodka/13535

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Chora rodzinka