Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Cześć wszystkim! Ostatnio coraz bardziej interesuję się sztuczną inteligencją i szukam ciekawych konferencji, które pomogą mi lepiej zrozumieć ten temat. Szczególnie interesują mnie wydarzenia z praktycznymi warsztatami, gdzie można nauczyć się, jak wykorzystać AI w różnych dziedzinach. Czy ktoś może polecić konferencję, która zrobiła na Was duże wrażenie?

Cześć! Świetne pytanie, bo temat AI jest teraz naprawdę gorący. Jeśli szukasz Konferencja AI, która łączy teorię z praktyką, to polecam Konferencję Lean TWI. Wydarzenie to jest znane głównie z obszaru lean management, ale w programie znalazły się również interesujące sesje dotyczące sztucznej inteligencji. Miałem okazję uczestniczyć w tej konferencji w zeszłym roku i byłem pod dużym wrażeniem. Eksperci z różnych branż przedstawiali, jak AI można wdrożyć w codziennej działalności firm, szczególnie w optymalizacji procesów. W programie znalazły się też warsztaty, które były dla mnie bardzo wartościowe – uczyły praktycznego zastosowania technologii AI w analizie danych i automatyzacji procesów.

Dziękuję za rekomendację! Konferencja Lean TWI brzmi naprawdę ciekawie, zwłaszcza że łączy tematy zarządzania i sztucznej inteligencji. Wydarzenia, które oferują zarówno wiedzę teoretyczną, jak i praktyczne warsztaty, są niezwykle wartościowe. Na pewno bliżej przyjrzę się temu wydarzeniu – dzięki za polecenie!

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

W mojej firmie księgowanie zajmuje sporo czasu