Obecnie rozmawiamy o:

Lampa do sypialni

9.05 o 10:47

Narożnik czy sofa?

9.05 o 10:46

komoda

16.04 o 8:17

sklep z narożnikami

16.04 o 8:16

wygodna sofa

16.04 o 8:14

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

termomodernizacja domu

21 cze 2024 - 10:55:19

Zauważyłem, że sporo ciepła ucieka mi z domu. Powiedzcie proszę, czy wymiana okien, dodatkowe ocieplenie, może zmiana pieca coś dadzą? Która firma zajmie mi się tym od A do Z? Rejon Małopolska.

termomodernizacja domu

25 cze 2024 - 09:08:44

Żeby skutecznie wymienić co potrzeba, najlepiej przeprowadzić audyt. Wtedy sprawdzisz sobie, gdzie ciepło ucieka. Możesz zobaczyć na https://rekuperatory-ask.pl/. Ponad 20 lat doświadczenia pokazuje tylko, dlaczego są skuteczni. Z nimi możesz też starać się bezpłatnie o dofinansowanie - warto, bo koszta nie są małe.

termomodernizacja domu

21 lip 2024 - 14:59:09

Szykuję się do termomodernizacji i zamierzam posłuchać fachowców i wymienię drzwi i okna na produkty od firmy Wiśniowski, spełniają one wymogi programu czyste powietrze a okna primo można montować nawet w domach pasywnych a to już mówi samo za siebie :)

termomodernizacja domu

12 wrz 2024 - 21:30:21

Cześć, miałem sposobność kooperacji z firmą audytor.pro, która wykonała dla mnie Audyt energetyczny Tychy i mogę z czystym sumieniem zarekomendować ich usługi. To prawdziwi profesjonaliści, jacy nie tylko znają się na obecnych przepisach, ale także potrafią doradzić najlepsze rozwiązania, jakie przyniosą realne oszczędności. Co ważne, posiadają duże doświadczenie w obsłudze kontrahentów w ramach programu Czyste Powietrze, dzięki czemu bardzo dobrze wiedzą, jak wykonać dokumentację, ażeby spełniała wszelkie wymogi i umożliwiła otrzymanie dotacji. Jeśli szukasz sprawdzonego partnera do przeprowadzenia audytu energetycznego budynku, zdecydowanie rekomenduję tę firmę.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2024-09-12 21:30 przez Halek.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Czy ktoś korzystał z usług stolarza meblowego z Węgrowa?