Obecnie rozmawiamy o:

Randki Miłakowo

gorący temat

sklep z meblami

dzisiaj o 18:00

Randki Miechów

dzisiaj o 14:54

Randki Wojkowice

dzisiaj o 14:41

Randki Radziejów

dzisiaj o 14:19

Randki Chełmno

dzisiaj o 13:40

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Rozłąka na 6 miesięcy-prezent :)

11 sie 2014 - 20:05:02

Cześć Dziewczyny!
Chciałabym Was poprosić o rady w kwestii prezentu dla mojego Ukochanego. Rozstajemy się na pół roku w związku z moim wyjazdem na studia za granicę. Mam jeszcze trochę czasu, ale już zaczęłam się zastanawiać nad upominkiem dla Niego,takim który nieco osłodzi mu tęsknotę i przypomni o tym, jak bardzo Go kocham w chwilach zwątpienia, które pewnie nieraz nas najdą...

Myślałam o "Czekoladce na każdy dzień" :D Kupię cukierki lub czekoladę w luźnych kostkach, tyle ile dni nie będziemy się widzieć, i do każdej dodam jakiś tekst, który ma związek z nami lub po prostu zwyczajne "Kocham Cię". Opakuję je ładnie, każdą osobno, przewiążę wstążką...:)

Co o tym myślicie? Macie może jakieś inne propozycje?

11 sie 2014 - 20:09:18

Ja byłam na Erasmusie, wrócilam do Polski i zeszłam się ze swoim facetem. Nie dość, że i tak jest to związek na odległość to niedawno dowiedziałam się, że dostał się na staż w Brukseli, ale mamy wprawę i nie załamuję się :) Ja wymyśliłam oppen when letters.
http://www.ldrmagazine.com/blog/2014/02/20/35-inspiring-open-letters-made/
Poczytaj co nieco. Myślę, że to bardzo fajne i kreatywne. Nie mówię, że czekoladki są złe. Ja np. 6 grudnia mam zamiar mu włożyć małą niespodziankę do koperty, na inne okazje też przewiduje niespodzianki tak, aby nie wiało nudą. I mam nadzieje, ze mojemu chłopakowi się to spodoba. Mam nadzieje, ze to dobry pomysł i pomogłam :) Oby mojemu się spodobało.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-08-11 20:11 przez missadeline91.

11 sie 2014 - 20:15:18

Jeeej, ale to jest super! Świetny pomysł, baaardzo dziękuję! :)

11 sie 2014 - 20:25:40

Ja to wolałabym jakby mi facet coś takiego zrobił, a nie ja facetowi. Oczywiście fajny pomysł, ale nie wiem czy to jest dobre w stosunku do faceta.

11 sie 2014 - 20:36:35

ja mysle ,ze facetowi tez bedzie bardzo milo jak zrobisz taki prezent ,swietny pomysl

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-08-11 20:37 przez malinowa17.

11 sie 2014 - 21:12:22

na pół roku codziennie czekoladki? Nie chciałabym zjeść czekolady rozpakowanej pół roku wcześniej...

11 sie 2014 - 21:18:44

Miałam na myśli bardziej jego ulubione cukierki, bo faktycznie czekolada by tyle nie wytrzymała :) Ale mimo wszystko chyba i tak skorzystam z pomsyłu dotyczącego listów :)

12 sie 2014 - 00:09:24

Facetom trudno okazywac uczucia i o nich gadac, ale wiem, ze jak zrobiłam mu pamietnik z ostatniego miesiaca mojego erasmusa to przeczytał od deski do deski i czasami teraz wyskakuje mi z jakas wiedza na moj temat. JAk pytam skąd wie to on odpowiada, ze gdzies przeczytał. Ale ksiazka to jednak troche zbyt meczace moim zdaniem bylo, a takie krotkie lisciki to co innego. Mozna wrzucic cukierka do koperty i juz facet sie nakreca co moze byc w nastepnej :)

16 paź 2022 - 10:33:52

Akurat ja nigdy takich sytuacji nie miałam, ale muszę dodać, że dla mnie samo już wręczanie prezentów jest świetną sprawą. Sama niedawno właśnie w sklepie https://zamowprezent.pl/prezenty-dla-dziecka/prezenty-dla-dziewczynki bez najmniejszych problemów znalazłam ciekawe prezenty na roczek dla dziewczynki.

17 lis 2022 - 20:46:33

Ładny prezent dla bliskiej osoby można kupić na stronie sklepu https://www.edibutik.pl/ Spokojnie znajdzie się coś tam dla kobiet jak i mężczyzn. Uwielbiam ten sklep przede wszystkim za super jakość każdego ich produktu oraz przyzwoite ceny.

10 wrz 2024 - 09:26:15

Prezenty personalizowane mają ogromną wartość sentymentalną. Może to być coś prostego, jak kubek z Waszymi wspólnymi zdjęciami lub datą ważnego dla Was wydarzenia. Inne opcje to personalizowane poduszki, breloczki czy notesy. Takie drobiazgi przypominają o Waszej relacji każdego dnia.

10 wrz 2024 - 09:29:02

To takie słodkie, gdy ludzie potrafią utrzymać swój związek i miłość podczas długiej rozłąki. Niestety wiele rodzin na świecie jest obecnie zmuszonych do życia na odległość. I każdy ma swoje powody. Cóż, zaskocz ukochaną osobę koszem owoców :) Crazy-Box https://crazy-box.pl/boxes/owoce-sezonowe ma szeroki asortyment do wyboru owoce. Możesz zamówić zarówno popularne warzywa, jak i te mniej znane, które mogą wzbogacić Twoją dietę i kulinarne eksperymenty.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

On wyjeżdża na rok :(