Obecnie rozmawiamy o:

Randki Dobre Miasto

gorący temat

Randki Prochowice

39 minut temu

optymalizacja biura

48 minut temu

Randki Maków Mazowiecki

59 minut temu

Pionki randki

godzinę temu

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Rozłąka na 6 miesięcy-prezent :)

11 sie 2014 - 20:05:02

Cześć Dziewczyny!
Chciałabym Was poprosić o rady w kwestii prezentu dla mojego Ukochanego. Rozstajemy się na pół roku w związku z moim wyjazdem na studia za granicę. Mam jeszcze trochę czasu, ale już zaczęłam się zastanawiać nad upominkiem dla Niego,takim który nieco osłodzi mu tęsknotę i przypomni o tym, jak bardzo Go kocham w chwilach zwątpienia, które pewnie nieraz nas najdą...

Myślałam o "Czekoladce na każdy dzień" :D Kupię cukierki lub czekoladę w luźnych kostkach, tyle ile dni nie będziemy się widzieć, i do każdej dodam jakiś tekst, który ma związek z nami lub po prostu zwyczajne "Kocham Cię". Opakuję je ładnie, każdą osobno, przewiążę wstążką...:)

Co o tym myślicie? Macie może jakieś inne propozycje?

11 sie 2014 - 20:09:18

Ja byłam na Erasmusie, wrócilam do Polski i zeszłam się ze swoim facetem. Nie dość, że i tak jest to związek na odległość to niedawno dowiedziałam się, że dostał się na staż w Brukseli, ale mamy wprawę i nie załamuję się :) Ja wymyśliłam oppen when letters.
http://www.ldrmagazine.com/blog/2014/02/20/35-inspiring-open-letters-made/
Poczytaj co nieco. Myślę, że to bardzo fajne i kreatywne. Nie mówię, że czekoladki są złe. Ja np. 6 grudnia mam zamiar mu włożyć małą niespodziankę do koperty, na inne okazje też przewiduje niespodzianki tak, aby nie wiało nudą. I mam nadzieje, ze mojemu chłopakowi się to spodoba. Mam nadzieje, ze to dobry pomysł i pomogłam :) Oby mojemu się spodobało.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-08-11 20:11 przez missadeline91.

11 sie 2014 - 20:15:18

Jeeej, ale to jest super! Świetny pomysł, baaardzo dziękuję! :)

11 sie 2014 - 20:25:40

Ja to wolałabym jakby mi facet coś takiego zrobił, a nie ja facetowi. Oczywiście fajny pomysł, ale nie wiem czy to jest dobre w stosunku do faceta.

11 sie 2014 - 20:36:35

ja mysle ,ze facetowi tez bedzie bardzo milo jak zrobisz taki prezent ,swietny pomysl

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-08-11 20:37 przez malinowa17.

11 sie 2014 - 21:12:22

na pół roku codziennie czekoladki? Nie chciałabym zjeść czekolady rozpakowanej pół roku wcześniej...

11 sie 2014 - 21:18:44

Miałam na myśli bardziej jego ulubione cukierki, bo faktycznie czekolada by tyle nie wytrzymała :) Ale mimo wszystko chyba i tak skorzystam z pomsyłu dotyczącego listów :)

12 sie 2014 - 00:09:24

Facetom trudno okazywac uczucia i o nich gadac, ale wiem, ze jak zrobiłam mu pamietnik z ostatniego miesiaca mojego erasmusa to przeczytał od deski do deski i czasami teraz wyskakuje mi z jakas wiedza na moj temat. JAk pytam skąd wie to on odpowiada, ze gdzies przeczytał. Ale ksiazka to jednak troche zbyt meczace moim zdaniem bylo, a takie krotkie lisciki to co innego. Mozna wrzucic cukierka do koperty i juz facet sie nakreca co moze byc w nastepnej :)

16 paź 2022 - 10:33:52

Akurat ja nigdy takich sytuacji nie miałam, ale muszę dodać, że dla mnie samo już wręczanie prezentów jest świetną sprawą. Sama niedawno właśnie w sklepie https://zamowprezent.pl/prezenty-dla-dziecka/prezenty-dla-dziewczynki bez najmniejszych problemów znalazłam ciekawe prezenty na roczek dla dziewczynki.

17 lis 2022 - 20:46:33

Ładny prezent dla bliskiej osoby można kupić na stronie sklepu https://www.edibutik.pl/ Spokojnie znajdzie się coś tam dla kobiet jak i mężczyzn. Uwielbiam ten sklep przede wszystkim za super jakość każdego ich produktu oraz przyzwoite ceny.

10 wrz 2024 - 09:26:15

Prezenty personalizowane mają ogromną wartość sentymentalną. Może to być coś prostego, jak kubek z Waszymi wspólnymi zdjęciami lub datą ważnego dla Was wydarzenia. Inne opcje to personalizowane poduszki, breloczki czy notesy. Takie drobiazgi przypominają o Waszej relacji każdego dnia.

10 wrz 2024 - 09:29:02

To takie słodkie, gdy ludzie potrafią utrzymać swój związek i miłość podczas długiej rozłąki. Niestety wiele rodzin na świecie jest obecnie zmuszonych do życia na odległość. I każdy ma swoje powody. Cóż, zaskocz ukochaną osobę koszem owoców :) Crazy-Box https://crazy-box.pl/boxes/owoce-sezonowe ma szeroki asortyment do wyboru owoce. Możesz zamówić zarówno popularne warzywa, jak i te mniej znane, które mogą wzbogacić Twoją dietę i kulinarne eksperymenty.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

On wyjeżdża na rok :(