Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

jestem rozdarta,pomóżcie

24 lut 2014 - 15:51:55

Cytat
takczynie666
Cytat
julsao
Cytat
takczynie666
Cytat
julsao
Skoro tak pięknie się układało między wami to dlaczego wróciłaś do chłopaka z którym było Ci źle?

byliśmy ze sobą wówczas 3,5 roku, było duże przywiązanie, on bardzo cierpiał, codziennie płakał,zgubił dużo kilogramów, był to wrak człowieka,widziałam,że żałuje tego wszystkiego, starał się o mnie cały czas, a ja uwierzyłam,że może być lepiej, w końcu Go kocham.

Czyli wróciłaś do niego bardziej z litości i przywiązania?

być może, sama nie wiem, wiem,że chciałam mu dać jeszcze jedną szansę.

Teraz,wiem,że jeżeli znów bym zakończyła ten związek nie cierpiałby mniej, a to mnie dobija, nie chce go ranić!

Aha, czyli masz zamiar spędzić z nim reszte życia, bo nie chcesz go ranic?
szczerze to na jego miejscu wolałabym żebyś mnie rzuciła niż ciągła związek na siłe.
Lepiej wcześniej niż później.

jestem rozdarta,pomóżcie

24 lut 2014 - 16:54:40

już sama nie wiem,z jednej strony jest mi dobrze tak jak jest, stały związek, w miare dobry chłopak, teraz się układa, ale czuję,że czegoś brakuje,że nie do końca jestem szczęśliwa,że jakaś cząstka mnie chce czegoś innego.
martwie się,że może to być chwilowe, a potem będę żałować.

jestem rozdarta,pomóżcie

24 lut 2014 - 16:57:40

A wytłumacz nam proszę po co Ty wróciłaś do byłego, skoro z tamtym było Tobie dobrze... no nie ogarniam tego...

Cytat
takczynie666
już sama nie wiem,z jednej strony jest mi dobrze tak jak jest, stały związek, w miare dobry chłopak, teraz się układa, ale czuję,że czegoś brakuje,że nie do końca jestem szczęśliwa,że jakaś cząstka mnie chce czegoś innego.
martwie się,że może to być chwilowe, a potem będę żałować.

"w miare dobry chłopak" słyszysz siebie, ja nie byłabym w takim związku, żeby sobie po prostu być... Już tak zrobiłam i to był mój ogromny bład. Na szczescie go naprawiłam.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-02-24 16:58 przez truskawka_ang.

jestem rozdarta,pomóżcie

24 lut 2014 - 17:01:51

"w miarę dobry chłopak"??
Chłopak ma być jedyny i najlepszy, w innym wypadku po co się katować.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

zagubiona w zwiazku..