Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Wszędzie same pary :(

23 lut 2014 - 20:59:35

Jakiś czas temu rozstałam się z facetem(to on chciał tego) wiadomo przykro ale myślałam że dam radę ale to co się dzieje wokół mnie totalnie mnie dobija... najlepsze koleżanki ok 5 na raz wszystkie się zaręczyły brat cioteczny też, siostra cioteczna znalazła świetnego faceta druga właśnie zamieszkała z facetem...dodam że nie jestem małolatą mam 25 lat i przy tym wszystkim czuję że stoję w miejscu... nawet głupio gdzieś wyjść bo koleżanki mnie pocieszają z litosci, a rodzina pyta a Ty kiedy znajdziesz kawalera....jak żyć w takim otoczeniu...czuje się beznadziejnie.

23 lut 2014 - 21:34:32

Czasem tak bywa...trzeba cieszyć się życiem i w końcu ktoś się pojawi

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

23 lut 2014 - 21:36:45

Kochana za kilka lat będziesz wspominać,jak mi to było dobrze samej i beztrosko:)

23 lut 2014 - 21:36:53

Zmień otoczenie -.-

23 lut 2014 - 21:39:49

Olej takie gadanie, ciesz się życiem, w końcu trafisz na tego jedynego :)

23 lut 2014 - 21:40:54

Cytat
ellamaria1
Zmień otoczenie -.-
dobra rada nie ma co

23 lut 2014 - 21:41:30

lepiej byc samemu jak z kims kto do Ciebie mialby nie pasowac na przyklad

23 lut 2014 - 22:05:04

Cytat
ellamaria1
Zmień otoczenie -.-
najlepiej to uciekać jak jest jakiś problem

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

23 lut 2014 - 22:10:31

ja mam 20 lat i nigdy nikogo nie miałam. i chyba wolę tak, niż być w związku dla związku.. na siłę i bez uczucia.

23 lut 2014 - 22:17:53

jesteś młoda, masz czas zeby się wyszaleć, używac życia... rób to i tyle. Musisz się w wieku 25 lat ustatkować? nie musisz, masz czas.

23 lut 2014 - 22:23:04

nie przejmuj się - mam identyczną sytuację;) przestańmy żyć stereotypami! jesteśmy młode i mamy jeszcze duuużo czasu, który warto poświęcić na samorozwój i korzystanie z życia, bo później i w związku i z rodziną może być o wiele trudniej spełniać swoje marzenia. pozdrawiam - szczęśliwa singielka;)

23 lut 2014 - 22:27:26

Cytat
truskawka_ang
jesteś młoda, masz czas zeby się wyszaleć, używac życia... rób to i tyle. Musisz się w wieku 25 lat ustatkować? nie musisz, masz czas.
wiadomo ale jednak przykro jak wszędzie same pary, zaręczyny śluby

23 lut 2014 - 22:44:45

Cytat
samotnaola
Cytat
truskawka_ang

no wiadomo ze przykro

23 lut 2014 - 22:49:01

Cytat
fuckoffmondays
Cytat
samotnaola
Cytat
truskawka_ang

no wiadomo ze przykro
mi by było przykro

23 lut 2014 - 23:16:24

mam podobną sytuację. tzn. mam 25, z grona moich najbliższych koleżanek wszystkie mają kogoś. nawet się śmieję jak się spotykam ze znajomymi (dwoma parami), że jestem piątym kołem u wozu ;] ostatnio też się z kimś rozstałam, to był mega krótki związek i tak naprawdę ta cała znajomość nie spełniała moich oczekiwań, a weszłam w nią, bo na siłę pragnęłam mieć kogoś, szczęścia i wierzyłam, że ktoś się zmieni trochę i będzie dobrze. Niestety ta moja naiwność zgubiła mnie kolejny raz. Najgorzej, że koniec tej znajomości równał się również z tym, że jednak sama będę musiała iść na wesele znajomych. Nie mam z kim iść, nie mam jakiegoś odpowiedniego kolegi, z którym bym się dobrze czuła, więc muszę iść sama, choć czuję się z tego powodu źle i znając mnie zamiast się bawić na weselu to się zdołuję swoją samotnością. Wesele nie jest duże, raczej najbliższa rodzina i malutkie grono znajomych, więc nie mam szansy nikogo poznać.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

jestem rozdarta,pomóżcie