Nie rozumiem dlaczego większość ''nasiada'' na Ciebie... Tak naprawdę to on nie jest Ciebie wart. Wiem, że go kochasz, wiem, że jest Ci ciężko ! Ale jeżeli mężczyzna Ci mówi, że nie jest pewien ani Ciebie ani SIEBIE to jakiś idiota. W takim razie on raz ma do Ciebie zaufanie, raz go nie ma.. Niestety ale taki związek nie potrwa długo i absolutnie nie mówię Ci tego po to, żeby Cię jeszcze bardziej zdołować, ale po to, że chciałabym Ci pomóc. Sama sobie odpowiedz, po co te kwiaty, czułe gesty, prezenty, skoro on zaraz wszystko podsumowuje zdaniem ,,nie wiem''.. tak zachowuje się tylko niezdecydowany facet, który tak naprawdę nie dojrzał do tego, żeby być z kobietą.. Według mnie powinnaś TY z nim skończyć, bo możliwe, że to jest jego gra, którą stosuje na Tobie.. Ale ważne jest, żebyś to TY mu pokazała, że dasz sobie radę sama!!! Będzie ciężko, czasami nawet bardzo, ale pokażesz mu że potrafisz żyć bez niego..Nie odpisuj na sms-y, nie odbieraj telefonów, tak będzie łatwiej. Jeżeli będzie mu naprawdę zależało, będziesz to widzieć, a resztę podpowie Ci serce. Pamiętaj! To facet powinien zabiegać o Ciebie! Trzymam kciuki!!! ;*