Kosmetyki Atopicin czy warte swojej ceny?
gorący temat
What Are the Top Limoges Box Brands
dzisiaj o 0:04
wczoraj o 22:13
wczoraj o 19:37
wczoraj o 17:23
wczoraj o 17:05
17.10 o 19:10
13.10 o 14:29
5.03 o 16:37
1.03 o 11:51
22.02 o 11:27
Jakie domowe sposoby na ból zatok?
7.03 o 10:53
Ochroniarz w sklepie! Chwilami mam dość :(
Witajcie,
Mam problem, a więc chodzi o ochroniarza w sklepie niedaleko mojego miejsca zamieszkania. Często tam chodzę, ponieważ to najbliższy sklep jaki mam, ale z każda kolejną wizyta odechciewa mi się tam coraz bardziej chodzić. Jest tam ochroniarz, który się na mnie tak lampi, że mam czasem wrażenie, że ukradłam coś albo co? Łaźi za mną, nie mogę normalnie zakupów zrobić. Gdy podchodzę do kasy, to idzie za mną i stoi przy niej. Czuję się jak by myślał, że mam zamiar coś ukraść, a zachowuję się normalnie, chwilami mam dość ;/ Nie wiem czy sama sobie stwarzam tą sytację, ale chyba jeszcze w miarę normalna jestem i potrafię stwierdzić, że ktoś mnie obserwuje. Zastanawiam się tylko czy Ci ochroniarze w tych sklepach na wszystkich się tak patrzą czy co? Jak jest u Was? Mam już naparwdę tego dość:/
W spożywczym? Nidy tak nie miałam.
A weź mu powiedz: Panie, co pan tak łazisz za mną, no ale może chce zagadać
Jak już koniecznie musisz tam chodzić to złóż na niego skargę. Ale ja tam do takich sklepów nie chodzę
Cytat
elak21
W spożywczym? Nidy tak nie miałam.
tak w spożywczym.
Cytat
malmie
A weź mu powiedz: Panie, co pan tak łazisz za mną, no ale może chce zagadać
to stary dziad. około 40
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-07-16 13:54 przez parelka16.
U mnie to samo, a do tego jestem strasznie niezdecydowana-potrafię 5 min gapić się na półkę i rozmyślać albo brać coś, odkładać na miejsce i znowu brać więc zawsze ochroniarze mają mnie na oku.
Hmm ja no nie na widzę chodzic do Sephora czy douglasa tam to chodzą dopiero za Toba A może sie spodobałas temu ochroniarzowi
O tak! U mnie w Tesco jest taki sam ha ha ha ja stoję juz przy kasie i on tez i sie gapi i gapi, jeszcze takim wzrokiem ha ha , kiedyś wezmę i wyciągnę coś z torebki i powiem ze to ukradlam a potem zrobię z niego debila
Mam dokładnie to samo w Biedronce.
Facet mnie chyba kojarzy,bo kiedy tylko wchodzę do sklepu,on idzie za mną.
Ostatnio nawet poszedł za mną do kasy i patrzył jak wykładam towar z wózka:/
Cytat
perelka16
to stary dziad. około 40
Kochana, ja tu herezji nie chcę siać, ale takie 40 to psy na baby
Poważnie, ja bym powiedziała, o co chodzi, że ci tak na "plecach siedzi".
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-07-16 13:58 przez malmie.
Ja to mam w nosie, taka praca po prostu, rozliczają ich z kradzieży pewnie. Też byś się lampiła, gdyby potrącali Ci z wypłaty za ukradzione rzeczy.
Cytat
Amelia_25
Mam dokładnie to samo w Biedronce.
Facet mnie chyba kojarzy,bo kiedy tylko wchodzę do sklepu,on idzie za mną.
Ostatnio nawet poszedł za mną do kasy i patrzył jak wykładam towar z wózka:/
to oni są jacyś nienormalni, przez takie coś przeoczą, że ktoś naparwdę coś kradnie. Po cholere łażą za kimś do kasy
ja miałam takiego w Rossmannie,który patrzył na mnie jak na potencjalną złodziejkę.jak widziałam,że on jest,to szybko brałam,to co trzeba i szybciorem do kasy . ja wiem,że taka ich robota,ale czasem są megairytujący, nie lubię jak ktoś patrzy mi na ręce ;/
a z drugiej strony nie daj się zwariować,jak tak Cię to irytuje, to zapytaj go,czy o coś CIę podejrzewa,skoro tak za Tobą łazi
nie znoszę tego... czasami tak mam i raczej takie sklepy omijam- w sklepie musze czuc sie swobodnie
Takim starym dziadom, jak to nazwałaś, podobają się takie młode laski.
Ja bym powiedziała wprost " Proszę tak za mną nie łazić bo to mnie stresuje",lub " Jak pan tak za mną łazi to nie mogę spokojnie obejrzeć towaru ".
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-07-16 14:01 przez teresu.