Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Cytat
mydlanyeter
ja miałam takiego w Rossmannie,który patrzył na mnie jak na potencjalną złodziejkę.jak widziałam,że on jest,to szybko brałam,to co trzeba i szybciorem do kasy :D. ja wiem,że taka ich robota,ale czasem są megairytujący, nie lubię jak ktoś patrzy mi na ręce ;/
a z drugiej strony nie daj się zwariować,jak tak Cię to irytuje, to zapytaj go,czy o coś CIę podejrzewa,skoro tak za Tobą łazi :D

zauwazylam ostatnio ze w rossmanie zamontowali kamerki i ochroniarz siedzi sobie w kąciku i ogląda monitorek- o wiele luzniej sie zrobiło w sklepie :)

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

moja ciocia miała tak w H&M, lubi tam często przychodzić, tak się wkurzyła że poszła do kierownika i nawet do rzecznika praw konsumenta, napisała skargę i już problemów tam nie ma, ale się nachodziła strasznie, aż z warszawy napisali do niej z h&m, ale ona nie ma co robić w życiu to zajmuje się takim czymś ;p

podjedź do niego i zapytaj się o co chodzi i czy wglądasz na kogoś co by chciał coś ukraść

Cytat
Eduarda
Ja to mam w nosie, taka praca po prostu, rozliczają ich z kradzieży pewnie. Też byś się lampiła, gdyby potrącali Ci z wypłaty za ukradzione rzeczy.

ale wszystko z umiarem. on się tak patrzy, że naparwdę chwilami mam ochotę rzucić tymi zakupami i wybiec z tego sklepu, wodzi za ną wzrokiem przy każdym moim ruchu i po co łaźi za mną do kasy, jak już idę do kasy, to znaczy, że zapłace, a nie kradne
Cytat
teresu
Takim starym dziadom, jak to nazwałaś, podobają się takie młode laski.
Ja bym powiedziała wprost " Proszę tak za mną nie łazić bo to mnie stresuje",lub " Jak pan tak za mną łazi to nie mogę spokojnie obejrzeć towaru ".

to by mi powiedział, że o co mi chodzi, że stwarzam sobie sytację i że to jego praca, ma prawo. z takimi to szkoda wchodzić w dyskusje

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-07-16 14:03 przez parelka16.

Ochrona mienia to kluczowy element zarządzania bezpieczeństwem zarówno w życiu prywatnym, jak i biznesowym. Monitoring, szybkie interwencje oraz zintegrowane systemy alarmowe to narzędzia, które pozwalają skutecznie przeciwdziałać zagrożeniom. Więcej informacji o dostępnych rozwiązaniach można znaleźć na stronie https://seris.pl/ gdzie opisano różne możliwości dostosowane do indywidualnych wymagań. Profesjonalne zabezpieczenia to pewność i bezpieczeństwo każdego dnia.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

facet niezdecydowany, facet kluch - co robić dalej.