usuwanie negatywnych informacji w sieci
gorący temat
godzinę temu
Co polecacie na opalanie ciała?
dzisiaj o 18:50
dzisiaj o 15:01
dzisiaj o 11:00
dzisiaj o 8:24
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
23.11 o 13:03
Domowy sposób na mocne paznokcie
6.09 o 13:57
7.05 o 22:15
Dobre tabletki na wzmocnienie wlosow i paznokci
7.03 o 10:54
Perspi block. Opinie o lekach na pocenie! Help!
12.02 o 11:57
Faceci i ich numery ;)
Faceci i ich numery ;)
Cytat
kingusia23
mój chłopak jest strasznie zakręcony potrafi wyjść z domu z patyczkiem w uchu i zorientować się dopiero w autobusie
hahaha

ciekawe jak ludzie reagują, jak to zobaczą

skarpetki owszem, częste, ale nie mogę się z tym pogodzić

Faceci i ich numery ;)
Cytat
kingusia23
mój chłopak jest strasznie zakręcony potrafi wyjść z domu z patyczkiem w uchu i zorientować się dopiero w autobusie
Łoooooo to masz z nim wesoło

Faceci i ich numery ;)
dziewczyny nie macie żadnych śmiesznych historii?
nie wierzę
Faceci i ich numery ;)
ja nie lubię jak mój P. sprząta mi sprzed nosa rzeczy (np. jak przygotowuję coś do jedzenia)
pytam go później gdzie jest np. nóż a on strzela głupi uśmieszek
Faceci i ich numery ;)
aaaaaa i obgryza skórki przy ludziach !!!!!!!!!!
Faceci i ich numery ;)
hmm oblesne, może tylko ja tego nie znosze, ale nie cierpie gdy czasem lezymy przytulamy sie jest tak miło a on nagle z zaskoczenia polize mnie całym jęzorkiem po czole albo policzku... on sie cieszy a ja wsciekam i okładam go poduszka zawsze potem sie konczy tak ze ja jestem unieruchomiona i umieram ze smiechu bo mnie laskocze urocze ale wstepu nie znosze;p
Faceci i ich numery ;)
jakbym czytała o moim P.Cytat
BonbonGirl
hmm oblesne, może tylko ja tego nie znosze, ale nie cierpie gdy czasem lezymy przytulamy sie jest tak miło a on nagle z zaskoczenia polize mnie całym jęzorkiem po czole albo policzku... on sie cieszy a ja wsciekam i okładam go poduszka zawsze potem sie konczy tak ze ja jestem unieruchomiona i umieram ze smiechu bo mnie laskoczeurocze ale wstepu nie znosze;p

Faceci i ich numery ;)
Cytat
renatkarureczka
ja nie lubię jak mój P. sprząta mi sprzed nosa rzeczy (np. jak przygotowuję coś do jedzenia)
pytam go później gdzie jest np. nóż a on strzela głupi uśmieszekCytat
A myslalam,ze tylko moj tak robi he he
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-02-12 00:23 przez Nikoletka1983.
Faceci i ich numery ;)
Cytat
abotak
nie no, laski, nie mówcie, że wasi faceci są "idealni"!
hmm... coś z obrzydliwości- mój czasami nosi skarpetki kilka dni z rzędu, mimo, że już capią. jeszcze gorzej, jak mają jeszcze dziurę na pięcie czy palcu. obrzydliwe, nie znoszę tego!! a zawsze co mówi? że ma za mało skarpetek (wtedy otwieram jego szufladę a tam- mnóstwo czyściutkich, wypranych skarpeteczek)
bo faceci dzielą ciuchy na czyste brudne ale które mozna jeszcze ubrać i brudne których już nie da rady

ale naszczęście moj facet się przebiera cały czas czasami 5 razy dziennie no jak ja hehe ale dobrze, że nie chodzi 100 lat w jednych skarpetach hihi bym go zabiła

Faceci i ich numery ;)
Ehh, z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej...
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-02-12 00:36 przez SegietaM.
Faceci i ich numery ;)
wkurza mnie jeszcze tekst: "a moja mama robi to tak"