gorący temat
Apartamenty biznesowe - inwestycja
wczoraj o 23:52
wczoraj o 18:42
Bardzo mała łazienka na poddaszu
wczoraj o 16:12
Zależy mi na pomocy detektywa z Wrocławia
wczoraj o 14:19
30.01 o 21:06
Piperine forte- czy to działa?
5.02 o 7:33
23.03 o 21:31
Dobre tabletki na wzmocnienie wlosow i paznokci
7.03 o 10:54
jak malować paznokcie? pomocy!
15.01 o 17:44
Prezenty - trudny wybór cz.2.
Kontynuacja poprzedniego wątku.Tutaj możecie zamieszczać propozycje prezentów dla dzieciaczków na różne okazje.
Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-01-01 22:08 przez monia_25.
Moja córka dostała szału na kucyki pony odkąd bawiła sie u swojej kolezanki.
Chciałabym jej kupic takiego konika który jest chory ale na alle widziałam 2 rozne
Mu Little pony chora Cheerliee oraz kucyk interaktywny różyczka - może wiecie czym sie rożnia i ktory lepszy - który wykonuje wiecej czynnosci?
Chętnie poczytam jakie prezenty kupujecie swoim maluszkom na święta czy mikołaja. My prezent już mamy (na mikołaja duży jednorożec a gwiazdka tablica magnetyczna 5w1) ale muszę jeszcze znaleźć pomysł na prezenty od dziadków.... Więc proszę o pomysły dla 2,5 latki
Zaznaczam że lalki wózki,kuchnie ma...
kochane mamuski prosze was o doradzenie mi comam kupic dziewczybce na 3 urodziny. dodam ze jestem chrzestna.na allegro jest masa zabawek i kompletnie nie wiem co by bylo fajnego, cos takiego co dłuzej posłuzy i nie znudzi dziecka,z gory dziekuje za podpowiedzi(mama 4 miesiecznego chlopca)
Witam!
Dziewczyny co sądzicie o zabawkach Fisher price Imaginext dla 3 latka???
Nie jest za mały na takie zabawki ??
Motylek09- może play-doh ciastoline ??
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-11-08 19:08 przez klaa21.
klaa21 ciastoliną bawimy się już od roku
Już wybraliśmy Mikołaj Duży koń i karaoke , Gwiazdka Tablica z krzesełkiem 5 w1 i rowerek
Tablica jest świetna widziałam na baby shopping
My na Mikołaja kupiliśmy tira Mańka, na gwiazdkę tor z Zygzakiem Mc Quinem. Zostali jeszcze dziadkowie i zastanawiam się nad tym Imaginext
Ja nie mam żadnego pomysłu na prezenty !!! Mały mój wszystko uwielbia hahaha u znajomych nie mógł się oderwać od Chuck'a Tonki , w domu tylko dinozaury i bajka Dinopociąg ... poza tym wszelkiego rodzaju pojazdy aaa i samolot z FP dla maluchów ale uwielbia się nim bawić u znajomych ... Echhh mam ciężki wybór
Ja właśnie gryzę sie co kupić mojej trzylatce, bo, że ciuchy to wiem, ale co jeszcze? skoro u niej wszystkie zabawki to na pieć minut są? chcialabym coś z peppą, bo jest w niej zakochana, ale czy ona figurkami będzie umiała się bawić? i tak się gryzę i gryzę dobrze, że ośmiolatek ma już swoje konkretne typy
klaa21, ja też się zastanawiam nad tymi zabawkami z FP Imaginext, moim zdaniem fajne, tych dinozaurów nie widziałam na "żywo" ale samoloty i te kosmiczne pojazdy są bardzo fajne Ja chyba też kupię coś z tej serii pod choinkę. Jak na razie to na mikołaja szukam fajnej policji lub helikoptera (posiada już kilka, ale nadal chce i narysował w liście do mikołaja)- takich co mają jakieś fajne funkcje... może któraś mama zna jakieś fajne modele
Mój chrześniak urodził się 28 grudnia więc mam problem z prezentem , nie chcę krzywdzić małego dają mu tylko jeden prezent , bo przecież 4 dni przed jego roczkiem jest gwiazdka. możecie Co pomóc w tym co mogę mu kupić dziękuje
może taki samochód jeździk, moja córcia była wniebowzięta z takiego prezentu i na pewno troszkę posłuży...zimą jeździ w domu a latem po dworze
Cytat
orszulka3
może taki samochód jeździk, moja córcia była wniebowzięta z takiego prezentu i na pewno troszkę posłuży...zimą jeździ w domu a latem po dworze
Też uważam że to dobry pomysł

jezdzik ok..a moderatorzy naprawde przesadzaja..
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-11-23 17:02 przez monika171189.
Ja Kupiłam swojemu chrześniakowi właśnie taki:
<moderacja>link z allegro
Niezła sprawa na prawdę jest super 3w1 a nawet 4w1 POLECAM!!!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-11-23 16:52 przez moderator.