Where to Buy Counterfeit Euros Online,Buy British Pounds,Buy USD Online,(whatsapp.+447436442801)
gorący temat
Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)
dzisiaj o 17:02
Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)
22.11 o 7:02
jak malować paznokcie? pomocy!
15.01 o 17:44
15.02 o 15:34
7.05 o 22:15
18.01 o 12:29
Dobre tabletki na wzmocnienie wlosow i paznokci
7.03 o 10:54
Prezenty na Mikołajki oraz na Gwiazdkę
Nie wiem czy pomogę, ale ostatnio u siostrzanka męża (4 lata) widziałam super wóz strażacki który puszcza bańki może w tym kierunku?
kejsi ja tego drugiego tira, kupiłam młodemu 2 lata temu na mikołaja, posiadamy go do tej pory, plastik jest wytrzymały, na razie odpadło nam jedno koło Klapa z tyłu się otwiera aby mogły wjeżdżać autka, niestety jest słabo przymocowana i czasem wypada przy otwieraniu. Podłoga w tirze jest nierówna, ale mojemu dziecku to nie przeszkadza i wpycha tam tyle aut ile się zmieści. Po za tym można odłączyć ciągnik od naczepy. Jeśli chcesz to mogę po południu wkleić kilka zdjęć w realu- żebyś zobaczyła jaki jest na prawdę
Kejsi ten drugi jest wytrzymalszy.Kupowalam kolezanki synkowi na urodziny i porownywalam ich kilka tych podrob to ten z laweta odkryta jest mniej wytrzymaly i wyglada jakby dziecko sie oparlo to odrazu peka ten plastik.Drugi ten jest solidniejszy i maly kolezanki jest bardzo z niego zadowolony.
a nawiasem moj ma oryginalny i ten,ktory kupilam kolezanki malemu malo sie rozni od niego hehehe wiec smialo mozesz kupowac fajna zabawka
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-12-15 14:04 przez elwira151.
Witam ! 9 miesięcy temu na świat przyszła moja chrześnica - Ola której chciałabym sprawic wyjątkowy prezent na święta, nie kupowac kolejnej zabawki czy ubranka. Jakieś pomysły? Pierwszy raz mam przyjemnośc obdarowac malucha i po prostu nic nie przychodzi mi do głowy. Dziewczyny pomóżcie!
Btw jeżeli macie jakieś oryginalne pomysły na prezenty dla innych członków rodziny - podzielcie sie!
ja na roczek mojej chrześnicy kupiłam nocnik fisher price . była ogromnie zadowolona
Niestety dziadkowie już kupili...:/
Pierwszy raz udzieliłam sie na forum i niestety źle umiejscowiłam wątek, jak go usunąc?
Cytat
aneczkafn
może sanki?
chciałam kupić mojej 7 miesięcznej chrześnicy sanki z oparciem i "śpiworkiem", ale nie zanosi się na śnieg, więc kupiłam żółwia, który ma przyciski na brzuchu ze zwierzątkami. Żółw opowiada wiersze o tych zwierzątkach, uczy i jakieś piosenki do tego chyba jeszcze grają.
Może warto byłoby podpytać rodziców czego Mała potrzebuję Chyba, że chcesz żeby było to coś wyjątkowego to niestety nie mam pojęcia co mogłoby to być
Teraz wpadło mi do głowy, że mój brat dostał kiedyś taką książkę, że wystarczyło wcisnąć odpowiednie guziczki i bajka się odtwarzała
Myślę, że to mogłoby ją zainteresować
ja mam córeczkę 1,5 roku, (trochę straszą niż twoja chrześnica) ale to nic nie szkodzi
i dla mojej córki wymyśliłam ze pod choinkę dostanie jeździ, są różne rozmiary, i dla tego mlucha tez bedzie, a jak nie znajdziesz to po prostu kup na większe dziecko i przyda się na potem
przykładowe zdjęcie:
Cytat
MartynaZdr
Nie wiem czy pomogę, ale ostatnio u siostrzanka męża (4 lata) widziałam super wóz strażacki który puszcza bańkimoże w tym kierunku?
Kupiłam w tamty roku dla chrześniaka i on ma 5 lat to potrafił się nim bawić i przeżył trochę

asiunia elwira dzięki za podpowiedzi !!! chyba ho mu kupię bo chce tira i ciągle o nim mówi

asiunia jak byś mogła wrzuć fotki - zobaczę jaki on w realu

Sorki Kejsi, nie dałam rady wcześniej, to nasz 2 letni tir Maniek:
to jego wnętrze- za to daję minus, po za tym tir jest ok

Długość- 49cm
Od nas synek dostanie kuchnię, bo bardzo lubi gotować
Obecnie uwielbia wszelkie ciuchcie i bajkę Stacyjkowo, więc od nas dostanie jeszcze parowozownię
od dziadka zestaw startowy ze stacyjkowa
od chrzestnej walizkę na lokomotywy plus 3 lokomotywy w zestawie
od babci książeczkę z bajkami