Where to Buy Counterfeit Euros Online,Buy British Pounds,Buy USD Online,(whatsapp.+447436442801)
gorący temat
Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)
dzisiaj o 17:02
Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)
14.01 o 21:11
7.05 o 22:15
Jakie domowe sposoby na ból zatok?
7.03 o 10:53
Dobre tabletki na wzmocnienie wlosow i paznokci
7.03 o 10:54
28.02 o 3:25
Scholl velvet smooth? - opinie o pilnikach
22.03 o 8:57
Prezenty na Mikołajki oraz na Gwiazdkę
ja mojemu takiej piłki nie kupie z kilku względów, znajomych córka o mało zębów na tym nie straciła :/Cytat
monia_25
Też mam problem co kupić mojemu 3 letniemu synowi,który wszystko psuje i gubi.Narazie kupiłam mu piłkę do skakania bo raczej tego zgubić się nie da ale planuje jeszcze coś mu dokupić tylko nie wiem co
[attachment 632835 pika_do_skakania_cars.jpg]
Cytat
dariak2
ja mojemu takiej piłki nie kupie z kilku względów, znajomych córka o mało zębów na tym nie straciła :/Cytat
monia_25
Też mam problem co kupić mojemu 3 letniemu synowi,który wszystko psuje i gubi.Narazie kupiłam mu piłkę do skakania bo raczej tego zgubić się nie da ale planuje jeszcze coś mu dokupić tylko nie wiem co
mam nadzieje że masz duży dom bo inaczej mały się skrzywdzi o meble albo faktycznie wybije sobie zęby, ja bym się bała jak moje dziecko by skakało na takiej piłce, chyba że na trawie wtedy już mniejsze niebezpieczeństwo że zaryje głową o kafelki ale w sumie dużo dzieci na tym skacze i żyją

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-12-14 11:50 przez j_ulka.
Wiadomo przecież,że trzeba uważać na dziecko,które skacze na takiej piłce ale piłka nie jest duża,rok temu córka mojej siostry taką dostała,cała dzieciarnia na niej skakała i zęby póki co mająCytat
j_ulka
Cytat
dariak2
monia_25
mam nadzieje że masz duży dom bo inaczej mały się skrzywdzi o meble albo faktycznie wybije sobie zęby, ja bym się bała jak moje dziecko by skakało na takiej piłce, chyba że na trawie wtedy już mniejsze niebezpieczeństwo że zaryje głową o kafelki ale w sumie dużo dzieci na tym skacze i żyją

mam takiego łobuza,ktory też mimo tego iż ma dopiero trzy latka,zna wszystkie cyferki i LITERKI I to go bawi. Nie dawo,bo w listopadzie,miał właśnie trzecie urodzinki,kupiłam mu w TESCO mini laptop w którym jest 30róznych gier edukacyjnych. Zabawa przednia,laptop ma myszke nawet. Nazwa-AERO,99zł naprawde polecam. Teraz tylko pozostał problem,co pod choinke? =))
Mój też ma laptopa i dzięki niemu nauczył się literek i cyferek.Jak idziemy do przedszkola to czyta po drodze wszystkie tablice rejestracyjne na autach.Fajna sprawa taki laptopCytat
lnova
mam takiego łobuza,ktory też mimo tego iż ma dopiero trzy latka,zna wszystkie cyferki i LITERKII to go bawi. Nie dawo,bo w listopadzie,miał właśnie trzecie urodzinki,kupiłam mu w TESCO mini laptop w którym jest 30róznych gier edukacyjnych. Zabawa przednia,laptop ma myszke nawet. Nazwa-AERO,99zł naprawde polecam. Teraz tylko pozostał problem,co pod choinke? =))
lego duplo) a może jakaś tablica magnetyczna, lub chuck firmy Tonka zależy jaką kwotę planujesz przeznaczyć
duplo dla trzylatka bym już nie kupowała, szczerze mówiąc, za rok "wyrośnie"... mój się zachwyca pianka Cobi, o której już tu pisałam, nie nudzi mu się póki co, siostrzeńcom kupiłam pod choinkę też piankę
A co powiecie o takim Tirze ? chciałam synkowi dokupić bo uwielbia wszelkiego rodzaju pojazdy i chce tira.
Widziałyście je na żywo ??? Czy są warte swojej ceny ??? Fakt , drogie nie są ale po co nawet te 50zł wywalać w błoto :/
1. taki :
2.taki :
[embed_image 6c2518352c190df48c49dd790d9c9c24]
kejsi0782 jeśli dobrze kojarze to Lady212 kupiła te ciężarókę na prezent i pisała o niej tutaj więc zapytaj jej albo przejrzyj 30 stron tego forum
monia_25 mimo kilku negatywnych opinii które tu wystąpiły myślę że prezent super, mój Yś ma prawie 2 latka i spokojnie skacze na piłce do skakania (już od dawna) nic mu się jakoś nie dzieje, wręcz przeciwnie rehabilitantka była w szoku że ma aż tak dobrą równowagę teraz Mikołaj dokupił mu takiego byczka gumowego do skakania, ale to była miłość kilkudniowa i byk siedzi w kacie na ciężarówce, a Yś dalej skacze na piłce.
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-12-14 21:45 przez alenka85.
Ja swojemu maluchowi z racji tego że jest wielkim miłośnikiem kubusia puchatka, kupiję lego duplo z serii kubusia puchatka, dodatkowo cukiereczki z kubusiem, podusię z kubusiem i kolorowanki
Przejrzałam ... i nic Może to w innym wątku to było , zaraz Baby shopping list przeglądnę !
Tir CARsów fajny.chciałabym aby moj dziecko lubiło bawić się samochodami, a niego one są na ostatnim miejscu. WOli wszelkiego rodzaju zwierzątka, pająki i mrówki
pod choinkę dostanie hodowlę mrówek z torami i piankę do lepienia Cobi zestaw Magiczne ZOO bo spodobał mu się że zwierzątka same chodzą
kejsi mój młody kiedyś pisał w liście o Mańku myjni, bo to chyba myjnia ten drugi? baaardzo się rozczarował, że jest taki mały, no i w sumie krótko się nim bawił, częściej Kasia do niego zagląda, części w środku trochę fruwają i ciężko się go otwiera, poza tym wykonanie całkiem solidne.
Itally oba to tiry , ten drugi z tyłu się otwiera i to taka podróba tych lepszych Nie wiem właśnie - on chce tira i koniec