Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)
dzisiaj o 17:02
Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)
CZYSTEK- opinie, informacje, rodzaje.
4.06 o 12:53
Piperine forte- czy to działa?
5.02 o 7:33
Najpiękniejsze smutne piosenki
8.08 o 11:52
7.05 o 22:15
Oczyszczająca czarna maska na wągry
26.07 o 13:36
Prezenty na Mikołajki oraz na Gwiazdkę
Cytat
orszulka3
Moja córcia od jakiegoś czasu ma etap na samochody więc nie widzę przeszkód dlaczego nie miałabym jej ich kupować?! Tak więc w jej pokoju oprócz misiów, lalek teraz królują autkama ochot niech się bawi czym tylko chce... nie mam zamiaru jej ukierunkowywać na to, że jest dziewczynką i ma się tylko lalkami bawić. Jest już duża w lutym będzie miała 2 latka więc już potrafi dokonywać wyborów, niech to będzie malusi kroczek w jej dorosłość
Kaśka na drugie urodziny dostała samochód sterowany. To był strzał w dziesiątkę ! Na pierwsze dostała kuchenkę, stoi i się kurzy, haha

Moja córka ma 11 miesięcy i jak narazie bawi się autkami swojego starszego brata.To ją kręci. Chyba Mikołaj jej autko przyniesieCytat
Itallly
Cytat
orszulka3
Moja córcia od jakiegoś czasu ma etap na samochody więc nie widzę przeszkód dlaczego nie miałabym jej ich kupować?! Tak więc w jej pokoju oprócz misiów, lalek teraz królują autkama ochot niech się bawi czym tylko chce... nie mam zamiaru jej ukierunkowywać na to, że jest dziewczynką i ma się tylko lalkami bawić. Jest już duża w lutym będzie miała 2 latka więc już potrafi dokonywać wyborów, niech to będzie malusi kroczek w jej dorosłość
Kaśka na drugie urodziny dostała samochód sterowany. To był strzał w dziesiątkę ! Na pierwsze dostała kuchenkę, stoi i się kurzy, hahaTeraz na Mikołaja dostała ciuchcię Tomka, jeździ na okrągło
Porzućmy stereotypy.

Ja polecam jeszcze zebrę skoczka FisherPrica, Kaśka ją uwielbiała! Miała ją rok jak dostała (na gwiazdkę), to był hicior!
CO TAKIEMU CHOPAKOWI ktory ma 3 lata kupic?
jakaś zabawkę typu autko, parking, jakieś dzwigi itp mozesz kupic też puzzle moja chrześnica jest w tym wieku i uwielbia układać puzzle. może jakąś kolorowankę świąteczna jeśli lubi rysować, albo ciastolinę
mtsle ze jakas zabawke typu samochod,jakies tory wyscigowe naprawde mase jest tego
mój synek w lutym będzie miał 3 lata my mu kupiliśmy drewnianą kolejkę z torami i klocki drewniane (ale takie do montowania ze śrubkami itp) bardzo fajne zabawki
możesz też kupić książkę z bajkami
Puzzle,klocki (takie typu LEGO),samochody (teraz pełno tego,jakieś tory,tunele)
Mam córkę w tym wieku i szaleje teraz za puzzlami i klockami
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-12-14 11:35 przez Hooney_M.
mam w domu 3latka, ostatnio oprócz wiecznych samochodów, parkingu, klocków, odkrył puzzle, może wiesz, jaką dziecko bajkę lubi i są akurat takie puzzle, może być 30 albo 60 elementów
no mase jest tego ale nawet nie wiecie jak trudno cos wybrac, szczegolnie ze moj chrzesniak juz wszystko ma. a autkami sie nie interesuje bo woli literki i cyferki. mam ten sam problem eh
Cytat
dariak2
mój synek w lutym będzie miał 3 latamy mu kupiliśmy drewnianą kolejkę z torami i klocki drewniane (ale takie do montowania ze śrubkami itp) bardzo fajne zabawki
![]()
możesz też kupić książkę z bajkami
świetny pomysł uwielbiam drewniane zabawki !
Cytat
karoDG
jakaś zabawkę typu autko, parking, jakieś dzwigi itpmozesz kupic też puzzle moja chrześnica jest w tym wieku i uwielbia układać puzzle. może jakąś kolorowankę świąteczna jeśli lubi rysować, albo ciastolinę
Nie każde dziecko w tym wieku lubi puzzle. Mój brat w wieku 3 lat w ogóle się tym nie interesował. Teraz ma 5 i dopiero go jakoś ruszyło i zaczyna się bawić tego typu zabawkami. Kręcą go jeszcze klocki magnetyczne.
Jak miał 3 lata to kupowaliśmy mu kolejkę z IKEI, różne części. Ma już pokaźną kolekcję, którą się cały czas bawi.
Mój mały kuzynek też ją uwielbia.
Jeśli kupujesz jakąś zabawkę dla chłopca to sprawdź czy jest odpowiednia do wieku - jak klocki lego to tylko LEGO DUPLO i czy będzie trwała. Mój brat musi dostawać tylko samochodziki z metalu, bo plastikowe po 2 dniach nadają się do wywalenia.
Acha, nie polecam żadnych grająco-świecąco-śpiewających zabawek, bo Cię rodzice malucha znienawidzą
ja 3 letniej siostrzenicy kupiłam Play Doh zestaw do pizzy i kilka pudelek cistoliny. ;-)
Też mam problem co kupić mojemu 3 letniemu synowi,który wszystko psuje i gubi.Narazie kupiłam mu piłkę do skakania bo raczej tego zgubić się nie da ale planuje jeszcze coś mu dokupić tylko nie wiem co