Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)
gorący temat
Gdzie kupić fałszywe euro online, kupić funty brytyjskie, kupić USD online, (WhatsApp.+447436442801)
dzisiaj o 17:02
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
21.02 o 13:42
6.02 o 8:49
Jakie domowe sposoby na ból zatok?
7.03 o 10:53
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
28.08 o 1:55
Prezenty na Mikołajki oraz na Gwiazdkę
czy ta gra "zgadnij kto to" jest dla dwóch osób czy jedna też może w nią grać?
A co w tym śmiesznego? Mam 2 synów oraz córkę. Jak córka była młodsza dostała kuchnię teraz przejęli ja chłopcy i bardzo lubią się nią bawić. Nie widzę w tym nic dziwnego ani śmiesznego. Nie zapominajmy że najlepszymi kucharzami są mężczyźni.Cytat
max1610
Jak przeczytałam , że chłopakowi kochnie się kupuje to wybuchłam śmiechem...ale cóż różne fantazje rodziców.

Cytat
wla81
czy ta gra "zgadnij kto to" jest dla dwóch osób czy jedna też może w nią grać?
dla dwóch osób
my mamy matę i polecamy
Boje sie tylko że wydam 130 zł a moja córka jak nie będę przy niej siedziec to pomaluje te matę innymi pisakami czy długopisem... z czego ona jet właściwie zrobiona? To jakas folia?
Cytat
amberline
A co w tym śmiesznego? Mam 2 synów oraz córkę. Jak córka była młodsza dostała kuchnię teraz przejęli ja chłopcy i bardzo lubią się nią bawić. Nie widzę w tym nic dziwnego ani śmiesznego. Nie zapominajmy że najlepszymi kucharzami są mężczyźni.Cytat
max1610
Jak przeczytałam , że chłopakowi kochnie się kupuje to wybuchłam śmiechem...ale cóż różne fantazje rodziców.
Ja tak samo nie widzę w tym absolutnie nic śmiesznego !!! Mój synek również u znajomych uwielbia bawić się kuchnią , a mamy sąsiadkę która córeczce wielki samochód z Wadera kupiła aby mogła bawić się z moim i znajomej synkami

A Pani max1610 proponuję zakup słownika ortograficznego a potem dopiero wypowiadanie się !!!
Nie wiem dlaczego nie które kobiety oburzają się na sam fakt, iż można dla synka kupić kuchnię. Skoro podoba mu się i chętnie się Nią bawi, to czemu miałby jej nie mieć?. Polacy są tacy zacofani :|
Moja córcia od jakiegoś czasu ma etap na samochody więc nie widzę przeszkód dlaczego nie miałabym jej ich kupować?! Tak więc w jej pokoju oprócz misiów, lalek teraz królują autka ma ochot niech się bawi czym tylko chce... nie mam zamiaru jej ukierunkowywać na to, że jest dziewczynką i ma się tylko lalkami bawić. Jest już duża w lutym będzie miała 2 latka więc już potrafi dokonywać wyborów, niech to będzie malusi kroczek w jej dorosłość
a ja planuję kupić takie układanki swoim chłopakom
Niezwykle pomysłowe i ciekawe puzzle dla najmłodszych, uczą logicznego myślenia. Świetna zabawa dla dziecka i opiekuna na długie godziny.
Dziewczyny !!! a którą z tych dwóch mat wybrać ???
1.Mata o wym.49x49cm , posiada dodatkowo panel muzyczny -odgłosy zwierząt,melodyjki itp.
2.Mata o wym.70x50cm z Tomkiem
http://ultimar.pl/ZABAWKI/TOMEK_MATA/4.jpg
A my z mężem chcemy kupić samochód na akumulator z pilotem dla rodzica mamy dwa na oku i nie wiemy który.Może poradzicie?
Kejsi ta z dźwiękami chyba fajniejsza, no chyba że masz w domu Małego Fana Tomka?
Zanetkaa ja też myślę że retro fajniejszy, tylko te (nie wiem czy tak to się nazywa) spojlery? czy się nie połamią przy wsiadaniu i wysiadaniu? bo takie cieniutkie się wydają.
No też tak myślę że ładniejszy ten retro do tego znalazłam super czapkepilotke i właśnie kupiłam kurtawe świetnie pasującą do tego woza.