Korekcja laserowa astygmatyzmu
gorący temat
Ksalol 1mg/Alprazolam Größte Rabatt
dzisiaj o 12:40
kaufen REINER MDMA-FELSENKRISTALL – LABORGEPRÜFT
dzisiaj o 12:38
dzisiaj o 12:37
wczoraj o 19:22
wczoraj o 18:52
Dobre tabletki na wzmocnienie wlosow i paznokci
7.03 o 10:54
Oczyszczająca czarna maska na wągry
26.07 o 13:36
28.02 o 3:25
1.03 o 11:51
13.10 o 14:29
POKAŻCIE SWOJE ŁAZIENKI:)
Dziewczyny chcę wyremontować łazienkę ale zupelnie nie mam na nią pomyslu. Jest ona malutka jak to w bloku. Chcę żeby była nowoczesna ale przedewszystkim funkcjonalna. I tu prośba do Was pokażcie mi swoje ,szukam ciekawych inspiracji. Te z katalogów są zazwyczaj przestronne i nie funkcjonalne. Z góry Wam dziękuje.
u nas wygląda tak
[embed_image fb0641347fd170ecb2a19b33b38c274d]
[embed_image a8372404ad8a439faa2226dcc30a96a1]
podbijam wątek ja planuje remont łazienki od 1 pażdziernika i tez szukam ciekawego pomysłu, fotki króre pokazałyście bardzo ładnie urządzone łazienki
O kurczę, ta pomarańczowa jest super! Sama bym taką chciała. Niestety, remont wymaga sporo pieniędzy...
Cytat
asiunia2706
a to nasza, trudno mi zrobić fajne zdjęcia bo nasza łazienka jest mała, ale co nieco widać:
świetna jest
Witaj
Też mam mega malusią łazienkę, a tak ją urządziliśmy
Zdjęcia w częściach bo nie ma nawet jak zrobić całościowego
a to moja nie mam zdjec aktualnych, ale sa tam zaraz po remoncie fotki, jeszcze polki nie zastawione itp oraz jakies robione z synem
dziewczyny! macie śliczniejsze łazienki niż w tych wszystkich katalogach..
asiunia2706 nie nawidzę koloru pomarańczowego, ale Twoja łazienka jest taka ładna, że pierwszy raz w życiu przemawia do mnie ten kolor..
Asiunia piekna łazienka, uwielbiam kolor pomarańczowy jest taki ciepły; bedzie to dla mnie inspiracją na przyszłoścklasyka......
Cytat
aniolekkk777
tak wygląda nasza
[attachment 752126 Obraz028.jpg]
[attachment 752127 Obraz029.jpg]
Aniołku twoja też mnie urzekła coś w stylu al'a RetroSuper
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-07-06 08:29 przez dortys.
Hej. Jakie wymiary ma Twoja łazienka? Mam też taka malunią i właśnie odbieram mieszkanie, widzę że wanna się zmieściła i aż się ucieszyłam.
Cytat
TinaSnc
Witaj
Też mam mega malusią łazienkę, a tak ją urządziliśmy
Zdjęcia w częściach bo nie ma nawet jak zrobić całościowego
TinaSnc właśnie myślałam o takich kafelkach ale bałam się że moją malutką łazienkę takie ciemne kafelki jeszcze bardziej pomniejszą. Jednak widzę że świetnie to wygląda
TinaSNC piękna ta twoje łazienka
Polecam zajrzeć na foto forum Leroy Merlin tam ludzie dodają zdjęcia swoich mieszkań/domów sama czerpię z nich czasami inspiracje