Apartamenty biznesowe - inwestycja
gorący temat
Odkryj najmodniejsze kostiumy kąpielowe lata 2023!
dzisiaj o 10:32
dzisiaj o 8:49
dzisiaj o 8:48
wczoraj o 18:42
29.01 o 13:58
28.02 o 21:39
9.07 o 2:34
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
3.05 o 23:23
Piperine forte- czy to działa?
5.02 o 7:33
Jakie domowe sposoby na ból zatok?
7.03 o 10:53
KRZESEŁKA DO KARMIENIA-JAKIE POLECACIE?-Zbiorczy
Ja osobiście odradzam krzesełka tego typu
są super jeśli się go często nie używa.
śruby są z grubego plastiku ale często się luzują i przy dokręcaniu pękają
a na dodatek kupa problemów przy reklamacji bo twierdzą że to uszkodzenie mechaniczne a tego typu uszkodzeń nie uwzględniają przy reklamacji.
Ostrzegam przed takimi zakupami!!!
my mamy takie :
synek dostał je na chrzciny
i firma i kolor mi pasują, choć ja chciałam kupic inne

jest fajne bo ma regulowaną wyskośc, odchylenie fotela, ma 2 ściagane tacki, z tyłu kosz na zabawki np., pasy..
jako wady uznałabym niefunkcjonalną tapicerke, a raczej jej obszycie ;/ (zwykły materiał, nie do umycia!) i to ze po roku pękła nam tapicerka przy pasie na siedzeniu ;/
krzesełko ma juz 2,5 roku i jeszcze jest uzywane, wiec dziura sie sporo powiększyła ;/
po za tymi 2 mankamentami, jest naprawde fajne!

ja mam takie jak na tej aukcji:
http://allegro.pl/krzeselko-obrotowe-spin-360-do-karmienia-baby-boo-i2479244644.html
my naszego już używamy od 2 lat i nic się z nim nie dziedzie, tapicerka stan jak nowa super się czyści. ja kupiłam nowe za 250zl ale rok później były już po 99zł także wydatek nie duży
U nas stoi Iglesina Zuma. Gdybym jeszcze raz stanęła przed wyborem krzesełka do karmienia jeszcze raz wybrałabym właśnie to jedyna wada- cena :/
Cytat
szendercia
Witam!
W zwiazku z tym, że prezent w postaci jeździka dla 9cio miesięczniaka chyba nie jest najlepszym pomysłem, wymyśliłam, żeby dostał krzesełko do karmienia...
No właśnie i tu mam problem bo jest ich tyle, że naprawdę ciężko wybrać... drewniane czy plastikowe? składane czy nie?
Z tych co oglądałam to rewelacyjne wydało mi się to:
[embed_image 5ba2c7295f4aa0802d51d287cb02ae7e][embed_image 42402956b2e97e7200c83fe362be73f6][embed_image d313591ba2d1d517fd49d976772f72ef][embed_image e791b0c959a3d2355037f680e52d923e][embed_image 2d6e1e26bde0ad9ab006598aefc104e0]
bo nie zajmuje dużo miejsca, można je złożyć i przenieść a cena chyba nie najgorsza 153zł z przesyłką...
A czy wy macie jakieś które Wam się sprawdziły najlepiej?
Piszcie nazwy i ceny a najlepiej wklejajcie zdjęcia bo święta tuż tuż a ja nie wiem co wybrać... :-)
Wiem że krzesełka baby ono sa super mam takie i jest bezpieczny a to jest bardzo ważne, kolorystyka zarówno dla chłopczyka jak dla dziewczynki

zdjęcie na priv

my mamy haucka , jest super, bardzo stabilne idealne dla małego akrobaty, to co na nim wyrabia mój synek... mało ktore krzesełko by to wytrzymało a to nawet nigdy się nie wywróciło I nawet buraczki się spierają z tapicerki. Na tacce ma wgłębienie, czego brakuje w drewnianych krzesełkach więc nic z niego nie spada, ma nawet osobne wgłębienie na picie
5 punktowe pasy bezpieczeństwa, podpórkę na nóżki
jest to prezent od teściowej, na początku aż się popłakałam bo tak mi się marzyło takie śliczne krzesełko arti co można rozłożyc na osobno stoliczek i krzesełko, a tu teściowa jak zwykle mnie uszczęśliwiła na siłę, ale w sumie tym razem jej się udało
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-07-28 12:14 przez alenka85.
My mamy krzesełko 4Baby Kid model niebiesko zielony ASIA. Ceratka jest super, nie przeciera się, dobrze się myje. Jest dwustopniowa regulacja siedziska i chyba 3 wysokości. Jednak zajmuje trochę miejsca mimo wszystko. A i ma zdejmowaną tackę z wierzchu i miejsce na kubek ale my z tego nie korzytsamy. Koniecznie zwróć uwagę na ten "bolec" blokujący wypadnięcie dziecka od dołu- powinien być solidny.
Synka karmiłam w nim do 10 miesiąca a potem dopiero teraz od 13 miesiąca jada z nami przy stole.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-12 17:25 przez Motylek23.
A ja dla swojego dziecka zakupiłam krzesełko do karmienia 3 w 1 firmy Gockowiak http://www.gockowiak.pl/Krzeseka_do_karmienia__NDU3.html#2__NDU3
Krzesełko jest bardzo fajne w użytkowaniu, można zdjąć pokrowiec i bez problemu go uprać. Jest też zdejmowana nakładka pod jedzenie, dzięki czemu można dokładnie umyć i przygotować blacik do jedzenia. Fajną rzeczą jest też to, że można te krzesełko zdemontować i może służyć jako oddzielne krzesełko i stoliczek do jedzenia lub też do malowania czy do zabawy
krzeselko do karmienia moon kinderkraft co sadzicei
moze ktos ma akie krzeselko i wypowie sie na jego tematCytat
Chanelka93
krzeselko do karmienia moon kinderkraft co sadzicei
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-06-28 22:33 przez Chanelka93.
Ja mam peg perego http://www.ceneo.pl/17499798 wcześniej miałam moolino http://www.moolino.pl/p1300,krzeselko-do-karmienia-rt-2-plus.html ale połamały się rączki na których trzyma się tacka niezbyt fajne rozwiązanie, a w peg perego jest całkiem inne rozwiązanie mała nawet na nim siadała nawet nie drgnęło. Polecam peg perego.
My mamy takie: http://www.smykolandia.pl/p691,krzeselko-do-karmienia-milly-mally-active-new-tutti-frutti.html - stabilne, wygodne, wiele funkcji i co ważne całe można umyć wilgotną szmatką.
Przy wyborze krzesełka zwracałam uwagę na wielkość tacki i pasy bezpieczeństwa, żeby nie było zbyt masywne. Zdecydowałam się na krzesełko Baby Design Bambi Jestem bardzo zadowolona a na tacy mieszczą sie także zabawki
Treść posta została usunięta automatycznie
Najlepszym i chyba najtanszym jest zwykly antilop z ikea ! Służy długo, bo po odpieciu tacki można go przystawić do stołu
Zgadzam się z poprzedniczką. Też mamy krzesełko antilop. kosztowało niecałe 100 zł a sprawdza się świetnie. Bez problemu daje się wrzucić pod prysznic