Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

witam mial ktoś lub ma wózek tych firm chce kupic taki wózeczek spacerówke ale czytam ruzne opinie niby sie niczym wyglodowo nie ruznia ten bertoni foxy a bertoni rio tyle ze bertoni rio jest droższy moze akurat ktoś go uzywa to mi powie jakie sa ich zalety bodz wady jeszcze upatrzyłam 3 wózeczek ceneco traper tez spacerówka

Ja mam wózek tej marki i nie polecam, bardzo awaryjny, firma każe odsyłać wózek nie wiadomo na jak długo zostawiając rodzica bez niczego, zaczep barierki sie ulamal choć nigdy nawet nie był otwierany, oczywiście nie podlega to reklamacji bo to pewnie moja wina, z nowa barierke kaza płacić 40 zl i proponują do czerwonego wózka kolor fioletowy bo innego nie mają a wózek bez barierki niestety jest bezuzyteczny.

j/w też bym go nie polecała

bardzo podobny do niego jest graco miracle a napewno duzo lepszy

dzieki dziewczyny kupilam cneco traper 380 jest solidny super sie prowadzi dobre ze tego gówna nie kupiłam kasa w błoto by byla wyzucona

Miałam ten wózek, Tragedia!!! Przede wszystkim ciężko się prowadził, kółka odpadały, nie można było ich dobrze dokręcić- kilka razy ze spaceru z kółkiem w ręku wracałam :(

tak to jest jak si kupi z allegro np ladny wózek fajnie wygloda a w rzeczewistosci jest do bani

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Soja dla chłopców?