Co zrobić, gdy atak paniki się zaczyna
10.03 o 12:21
9.03 o 14:04
9.03 o 14:00
7.03 o 14:09
Kursy angielskiego dla handlowców
6.03 o 9:09
Jak skutecznie uczyć się angielskiego prawniczego
5.03 o 14:16
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
28.02 o 21:39
14.01 o 21:11
2.07 o 22:30
30.01 o 21:06
Domowy sposób na mocne paznokcie
6.03 o 17:19
Gry dla pociech
Gry dla pociech
Moja córka najbardziej lubi kreatywne zabawki. W ostatnim czasie często kupuję jej plastelinę. Wprawdzie pokój wtedy wygląda kiepsko bo zdarza jej się nią obkleić nie to co powinna ale jest to dla niej jedna z ulubionych zabaw tak wiec jej tego nie odmawiam.
Oprócz tego polubiłą klocki magnetyczne ( dzięki magnesom są w stanie utrzymać ciekawe budowle).
Polecam zajrzeć sobie tak na marginesie do PWN. Nie ma tam jedynie książek ale jest sporo zabawek dla maluchów w dobrych cenach.
Gry dla pociech
Fajne gry. Ja jeszcze polecałabym rozszerzenie repertuaru gier, żeby dziecko nie grało tylko w te komputerowe, ale i manualne: http://edusklep.pl/category/przedszkole-gry-i-zabawy?horizontal Gry edukacyjne uczą kolorów, kształtów, spostrzegawczości, koncentracji. Potrafią w niesamowity sposób rozwijać wyobraźnię najmłodszych. Dziecko uczy się, bawi, a jednocześnie cieszy, że może poznawać świat.
Gry dla pociech
Niektórzy to z tymi zabawkami idą w złą stronę kupują rzeczy, z których dzieciaki nic nie wyciągną pozytywnego, dla siebie, a przecież nie o to chodzi, żeby tak było prawda? Sporo ciekawych zabawek można odnaleźć w księgarni PWN również byliśmy tym faktem zaskoczeni, ale tam jest dużo zabawek kreatywnych oferowanych a to troszkę zmienia sens ich bycia tam.
Gry dla pociech
Dla starszych dzieci sprawdzą się warcaby lub szachy. Puzzle też dla starszych dzieci - aby wiedziały, że nie powinny połykać elementów.
Gry dla pociech
Zabawki dla 7 letniego syna siostry kupuje na electro.pl. Ogólnie fajny sklep z szerokim asortymentem. Na urodzinki już mam tam upatrzoną większość prezentów.
Gry dla pociech
Dla dzieci lepiej jest kupować zabawki edukacyjne. Przynajmniej mają pozytywny wpływ na rozwój dziecka.
Gry dla pociech
Ja z ręką na sercu mogę polecić świetną platformę edukacyjną, o której dowiedziałam się z <Moderacja>. Łączy naukę z zabawą. Moje dziecko korzysta z tego i zauważyłam, że nauka w szkole o wiele lepiej mu idzie. Warto sprawdzić
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-11-03 14:38 przez moderator.
Gry dla pociech
Ja też uważam, że nauka przez zabawę to najlepsze co może być dla każdego malucha. Jeśli interesują was zabawki edukacyjne dobrych, polskich producentów odwiedźcie sklep internetowy <moderacja>
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-11-03 14:40 przez moderator.
Gry dla pociech
Również jestem zdania, że nauka poprzez zabawę jest najlepsza dla dzieci. Wtedy zapamiętują najwięcej. Właśnie skończyłam czytać artykuł, w którym piszą o tej platformie <moderacja>. Chyba zdecyduję się wypróbować u swojego syna
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-11-03 14:40 przez moderator.
Gry dla pociech
Moim zdaniem różnego rodzaju planszówki bardzo dobrze robią Uczą dzieci wielu ciekawych i przydatnych rzeczy
Np. ta gierka jest naprawdę super <moderacja>
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-11-03 14:41 przez moderator.
Gry dla pociech
Nauka przez zabawę jest obecnie bardzo popularna i co najważniejsze skuteczna. O takiej nowoczesnej nauce można poczytac tutaj <moderacja> Fajna sprawa
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-11-03 14:41 przez moderator.
Gry dla pociech
U nas sprawdza się 5 sekund. Póki co ta gra zrobiła na wszystkich największe wrażenie.
Gry dla pociech
Myślę, że warto w tym temacie popytać znajomych. To się naprawdę bardzo często opłaca