Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki

calominal opinie

30.01 o 21:06

dieta grejpfrutowa

6.02 o 8:44

Bio Oil opinie

1.06 o 21:06

tanie ciasta przepisy

18.01 o 12:29

Aktywne użytkowniczki

Doradźcie proszę

18 paź 2011 - 09:40:46

Mam troje dzieci, które chodzą do przedszkola prowadzonego przez siostry zakonne. Ale problem dotyczy najmłodszego Kubusia, otóż wiadomo że u sióstr standardowo pozegneniem jest "Szczęć Boże" a mój Kubuś nie chce się tak zeganać. Wiem że mały z niego uparciuch i trochę jest do wszystkiego zdystansowany dlatego nie robię z tego problemu. Ale wczoraj siostra która go uczy gdy nie chciał powiedzieć szczęść boże wróciła go do sali i powiedziała że nie pusci go do domu dopóki nie powie tego nieszczęsnego "szczęść boże" wkurzyło mnie to juz ale nie powiedziałam nic tylko poszłam po resztę dzieci , gdy ponownie poszlismy do Kubusia on dalej nie chciał powiedzieć " szcześć Boze" wtedy siostra powiedziała przy wszystkich dzieciach że jest małym dzidziusiem. Mój Kubuś rozpłakał sie i wybiegł z sali. Spieszyłam sie dlatego szybko wyszlismy z przedszkola i nic juz nie mówiłam. Ale w domu przemyslałam sobie to wszystko i postanowiłam poważnie porozamwiać z siostrą nie pozwolę tak traktować mojego dziecka tym bardziej publicznie go ponizać. Znam doskonale swoje dziecko i wiem że takie wymuszenia osiągną odwrotny efekt.
Napiszcie czy mam rację czy wyolbrzymiam ????

Doradźcie proszę

18 paź 2011 - 09:43:04

mi też się bardzo nie podobało zachowanie "siostrzyczki' na pewno bym tego tak nie zostawiła. Jeśli ona tak się zwraca do dzieci w obecności rodziców to co robi jak ich nie ma?? Aż strach pomyśleć!

Doradźcie proszę

18 paź 2011 - 10:45:36

o matko co to za siostra co robi takie problemy
koniecznie z nia pogadaj
nigdy bym nie puscila dziecka do przedszkola gdzie ucza siostry zakonne

Doradźcie proszę

18 paź 2011 - 11:30:07

Siostry ogólnie są bardzo fajne jak pisałam chodzi tam cała trójeczka i u starszych nigdy nie było takich problemów. Dzieciaki lubią chodzić do przedszkola i lubia swoje siostry tylko ta u Kubusia jakaś taka sie trafiła ale ja dzisiaj z nią pogadam mam dzisiaj tak wredny humor że nie utrzymam języka za zębami

Doradźcie proszę

18 paź 2011 - 12:56:43

Weź zabierz dziecko z tego durnowatego przedszkola nigdy bym dziecka nie puściła do przedszkola z pingwinicami bo one sa <moderacja>

Nie umieszczaj na Forum treści, które są uznawane za wulgarne lub obelżywe

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-10-18 13:35 przez moderator.

Doradźcie proszę

18 paź 2011 - 13:23:07

Cytat
amelia3001x
Weź zabierz dziecko z tego durnowatego przedszkola nigdy bym dziecka nie puściła do przedszkola z pingwinicami bo one sa pojebane i szurnięte

O, odezwala sie najmadrzejsza z niegannym slownictwem.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Jak ubrać chłopca do przedszkola?