Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

IMIONA DLA DZIECI

05 lut 2011 - 23:07:50

A moja córcia ma na imię liwia róża

IMIONA DLA DZIECI

05 lut 2011 - 23:09:03

Nasza córcia ma na imię Maja, imię było wybrane na długo zanim zaszłam w ciążę. Jeśli będzie kiedyś druga córeczka to na imię będzie miała Liliana, chłopiec byłby Adam, mąż ciągle czeka aż w końcu będzie kiedyś z nami jego Adi :)

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 00:19:15

Dla synka, który przychodzi na świat w maju, wybraliśmy imię Jeremi (jako skrót Remik, choć może być też Remek, ale ja wolę pierwszą wersję), a jeżeli kiedyś będzie córcia, to będzie Kalina:-)

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 09:06:37

Laura Anna (drugie po mnie - a zresztą gdybym ja się tak nie nazywała na pewno też byłaby Aniulką :)) no ale po co mają nas mieszać ) to imię od razu gdy je zobaczyliśmy/usłyszeliśmy zadecydowało że tak będzie nazywać się nasza córeczka... bez dyskusji...chociaż prędzej namawiałam męża na Zuzankę - ale nie i koniec :( nie ważne ...teraz tego imienia nie zmieniłabym za żadne skarby po prostu do niej pasuje :) kiedy jeszcze wszyscy mówili mi że będę miała chłopca czyli znajomi po ogledzinach brzuszka byliśmy z mężem niemalże zdecydowani na Alana.
A teraz myślimy nad drugim a ja mam imiona już wybrane - chłopczyk - Jonatan (Natan) córcia Alicja lub własnie Zuzanna w co wątpię bo mąż nie cierpi tego imienia :/ a Alicja dlatego że po prostu zawsze uważałam że to piękne,dostojne imię .... znam wiele mądrych Alicji ;)

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 09:08:26

Za 6 tygodni zostanę mamą ;) Jeszcze niestety nie wiem jakiej płci jest mój maluszek, ale imiona mamy już wybrane ;) Jeśli będzie chłopiec to będzie Igorek a na drugie Filip, zaś dziewczynka Iga ;) Drugie nieznane ;) Pozdrawiam serdecznie

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 14:38:43

ja mam Filipka:) dla dziewczynki podoba mi się Jagódka

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 18:30:51

U nas Antoś :)

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 20:06:21

u mnie jest iga i michalina

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 20:21:40

Cytat
ninaa36
A moja córcia ma na imię Nadia Milena
Hihi Moja córcia ma na imię Nadia a ja mama Milena:))

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 21:11:07

Córcia - Lena, tak miało być jeszcze przed zajściem w ciążę i tak jest:)), a synek - Kacper:) Zarówno w przypadku pierwszego jak i drugiego dziecka, to imiona jakoś tak same "przyszły".

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 21:34:10

Moje coreczki to NATASZKA bo strasznie mi sie spodobalo w czasie ciazy i jest bardzo rzadko spotykane ale myslelam jeszcze o Oliwii, Nadii, Ada.Mlodsza coreczka ma NADIA bo pasuje do Nataszy. A jak bym miala dwóch chlopcow to bylby : Krzysiu, Maciek, Jacek lub Karim albo Igor- i najprędzej te 2 ostatnie:) :)

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 21:45:39

ja mam w domu bliźniaki i mam majeczke i mateuszka a moja bratowa ma dwoch synkow oskarka i igorka i wszystkie imiona mi sie podobaja.
zuzia, amelka, dawidek, marcelek, marcela,

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 22:18:31

Witam.Mam 2 córki Ilona i Iga to imiona rzadkie,lecz coraz więcej się je spotyka,w szczególności Iga.Z chwilą przyjścia dziecka na świat Twoja znajoma poczuje w sercu jakie ma dać imię.Pozdrawiam:)

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 22:22:00

Moja starsza córeczka ma na imię Amanda a młodsza Martynka
a ja mam na imię Alicja i bardzo się z tego cieszę bo lepszego imienia rodzice dla mnie nie mogli wybrać :D

IMIONA DLA DZIECI

06 lut 2011 - 23:13:45

a Kasia, Basia, Gosia????? już nie ma tych imion nie są na topie:P

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Rowerek dla 3 latki;)