gorący temat
21 minut temu
dzisiaj o 13:59
POMOCY BARDZO ZNISZCZONE WŁOSY
dzisiaj o 13:47
Jak skutecznie radzić sobie z łuszczycą skóry głowy
dzisiaj o 13:34
dzisiaj o 13:12
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
17.10 o 19:10
Najpiękniejsze smutne piosenki
8.08 o 11:52
Domowy sposób na mocne paznokcie
6.03 o 17:19
CZYSTEK- opinie, informacje, rodzaje.
23.10 o 14:45
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
IMIONA DLA DZIECI
IMIONA DLA DZIECI
Nasza córcia ma na imię Maja, imię było wybrane na długo zanim zaszłam w ciążę. Jeśli będzie kiedyś druga córeczka to na imię będzie miała Liliana, chłopiec byłby Adam, mąż ciągle czeka aż w końcu będzie kiedyś z nami jego Adi
IMIONA DLA DZIECI
Dla synka, który przychodzi na świat w maju, wybraliśmy imię Jeremi (jako skrót Remik, choć może być też Remek, ale ja wolę pierwszą wersję), a jeżeli kiedyś będzie córcia, to będzie Kalina:-)
IMIONA DLA DZIECI
Laura Anna (drugie po mnie - a zresztą gdybym ja się tak nie nazywała na pewno też byłaby Aniulką ) no ale po co mają nas mieszać ) to imię od razu gdy je zobaczyliśmy/usłyszeliśmy zadecydowało że tak będzie nazywać się nasza córeczka... bez dyskusji...chociaż prędzej namawiałam męża na Zuzankę - ale nie i koniec nie ważne ...teraz tego imienia nie zmieniłabym za żadne skarby po prostu do niej pasuje kiedy jeszcze wszyscy mówili mi że będę miała chłopca czyli znajomi po ogledzinach brzuszka byliśmy z mężem niemalże zdecydowani na Alana.
A teraz myślimy nad drugim a ja mam imiona już wybrane - chłopczyk - Jonatan (Natan) córcia Alicja lub własnie Zuzanna w co wątpię bo mąż nie cierpi tego imienia :/ a Alicja dlatego że po prostu zawsze uważałam że to piękne,dostojne imię .... znam wiele mądrych Alicji
IMIONA DLA DZIECI
Za 6 tygodni zostanę mamą Jeszcze niestety nie wiem jakiej płci jest mój maluszek, ale imiona mamy już wybrane Jeśli będzie chłopiec to będzie Igorek a na drugie Filip, zaś dziewczynka Iga Drugie nieznane Pozdrawiam serdecznie
IMIONA DLA DZIECI
ja mam Filipka dla dziewczynki podoba mi się Jagódka
IMIONA DLA DZIECI
Hihi Moja córcia ma na imię Nadia a ja mama Milena)Cytat
ninaa36
A moja córcia ma na imię Nadia Milena
IMIONA DLA DZIECI
Córcia - Lena, tak miało być jeszcze przed zajściem w ciążę i tak jest), a synek - Kacper Zarówno w przypadku pierwszego jak i drugiego dziecka, to imiona jakoś tak same "przyszły".
IMIONA DLA DZIECI
Moje coreczki to NATASZKA bo strasznie mi sie spodobalo w czasie ciazy i jest bardzo rzadko spotykane ale myslelam jeszcze o Oliwii, Nadii, Ada.Mlodsza coreczka ma NADIA bo pasuje do Nataszy. A jak bym miala dwóch chlopcow to bylby : Krzysiu, Maciek, Jacek lub Karim albo Igor- i najprędzej te 2 ostatnie
IMIONA DLA DZIECI
ja mam w domu bliźniaki i mam majeczke i mateuszka a moja bratowa ma dwoch synkow oskarka i igorka i wszystkie imiona mi sie podobaja.
zuzia, amelka, dawidek, marcelek, marcela,
IMIONA DLA DZIECI
Witam.Mam 2 córki Ilona i Iga to imiona rzadkie,lecz coraz więcej się je spotyka,w szczególności Iga.Z chwilą przyjścia dziecka na świat Twoja znajoma poczuje w sercu jakie ma dać imię.Pozdrawiam
IMIONA DLA DZIECI
Moja starsza córeczka ma na imię Amanda a młodsza Martynka
a ja mam na imię Alicja i bardzo się z tego cieszę bo lepszego imienia rodzice dla mnie nie mogli wybrać
IMIONA DLA DZIECI
a Kasia, Basia, Gosia????? już nie ma tych imion nie są na topie