Cytat
smerfetka_ee
A gdzie chodzisz do przychodni?? ja chodze z córcią na os.Piastów wczesniej chodziłam do dr. Bodziony byla super ale niestety odeszła

teraz chodzimy do dr. Juszczyk bardzo fajna kobieta gdy tylko mam jakis problem z mala od razu nas przyjmuje i gdy sama nie jest czegos pewna od razu dostajemy skierowania. Zawsze starannie ją osłuchuje i ma genialne podejscie do dzieci...jest jedynym ekarzem którego moja córka się nie boi
Ja chodzę do przychodni w Mogilanach... Niestety lekarka nas delikatnie mówiąc olewa- nigdy nie ma czasu a ostatnio siedziała w rejestracji w poczekalni pustka, powiedziała żebyśmy weszli do gabinetu i rozebrali małego a ona już idzie. Czekaliśmy z rozebranym dzieckiem prawie 10 minut!!!!! Nie mówiąc już o tym że zmierzyła małego na długość dopiero w 8 msc życia i to na wyraźne żądanie

A z żółtaczki noworodkowej "leczyła" go przez miesiąc!!!! To jest moje pierwsze dziecko- nie wiem jak powinno się postępować, co podawać- muszę mieć pediatrę który nie będzie olewał sprawy
Ostatnimi czasy trafialiśmy na fajną lekarkę, już myślałam że to właśnie to a tu ostatnio idziemy i znów jest ta stara, a tamta to chyba tylko na zastępstwo była

Bez problemu dała skierowanie dla Miśka na komplet badań, pomogła dietę ustalić (stara na słaby przyrost wagi powiedziała: "trzeba go tuczyć musi mu pani no nie wiem może więcej kleiku do zupki dorzucać"
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-12-30 14:03 przez lamia1234.