Obecnie rozmawiamy o:

Pies w bloku?

przedwczoraj o 13:25

chomik dżungarski

przedwczoraj o 13:15

KARDIOLOG RZESZÓW

10.02 o 15:27

Niepolomice ortopeda

10.02 o 15:23

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Dobry pediatra- Kraków i okolice

30 gru 2010 - 10:57:43

Witam wszystkie mamuśki:)
Może polecicie mi jakiegoś dobrego pediatrę w Krakowie bądź w okolicach, bo po kolejnej wizycie w naszej przychodni doszłam do wniosku że nie ma sensu dłużej zwlekać.... Mam dość zaleceń typu "to nic proszę mu podać jakiś syropek albo coś i poczekać aż przejdzie":/ pomiary robione na odczepnego i wiecznie nieuzupełniona poprawnie książeczka zdrowia i to u dziecka z problemami z wagą:/
To co macie jakiegoś dobrego i sprawdzonego lekarza???

30 gru 2010 - 12:31:46

SZKODA ŻE MIESZKASZ TAK DALEKO BO W TYCHACH ZNAM JEDNEGO Z NAJLEPSZYCH LEKARZY
JEST NIM PAN DOKTOR LARWA PRZYJMUJE NA DE GOULLE NAPRZECIWKO STRAŻY POŻARNEJ
NAPRAWDE POLECAM

<moderacja> "Regulamin forum pkt. 12 "Stosuj odpowiednie formatowanie tekstu (pogrubienie, podkreślenie, pochylenie, rozmiar czcionki, kolory, itp.) jeżeli naprawdę coś musisz podkreślić. Pisanie dużymi literami traktowane jest jako krzyk, a krzyczeć nie musisz "

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-12 20:09 przez moderator.

30 gru 2010 - 12:35:30

A gdzie chodzisz do przychodni?? ja chodze z córcią na os.Piastów wczesniej chodziłam do dr. Bodziony byla super ale niestety odeszła :( teraz chodzimy do dr. Juszczyk bardzo fajna kobieta gdy tylko mam jakis problem z mala od razu nas przyjmuje i gdy sama nie jest czegos pewna od razu dostajemy skierowania. Zawsze starannie ją osłuchuje i ma genialne podejscie do dzieci...jest jedynym ekarzem którego moja córka się nie boi

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

30 gru 2010 - 12:40:50

Gdów - dr Ptak lub Koźmice dr Janeczek jeśli jestes zainteresowana podam numery telefonu na priv

30 gru 2010 - 13:57:02

Cytat
smerfetka_ee
A gdzie chodzisz do przychodni?? ja chodze z córcią na os.Piastów wczesniej chodziłam do dr. Bodziony byla super ale niestety odeszła :( teraz chodzimy do dr. Juszczyk bardzo fajna kobieta gdy tylko mam jakis problem z mala od razu nas przyjmuje i gdy sama nie jest czegos pewna od razu dostajemy skierowania. Zawsze starannie ją osłuchuje i ma genialne podejscie do dzieci...jest jedynym ekarzem którego moja córka się nie boi

Ja chodzę do przychodni w Mogilanach... Niestety lekarka nas delikatnie mówiąc olewa- nigdy nie ma czasu a ostatnio siedziała w rejestracji w poczekalni pustka, powiedziała żebyśmy weszli do gabinetu i rozebrali małego a ona już idzie. Czekaliśmy z rozebranym dzieckiem prawie 10 minut!!!!! Nie mówiąc już o tym że zmierzyła małego na długość dopiero w 8 msc życia i to na wyraźne żądanie:( A z żółtaczki noworodkowej "leczyła" go przez miesiąc!!!! To jest moje pierwsze dziecko- nie wiem jak powinno się postępować, co podawać- muszę mieć pediatrę który nie będzie olewał sprawy:(
Ostatnimi czasy trafialiśmy na fajną lekarkę, już myślałam że to właśnie to a tu ostatnio idziemy i znów jest ta stara, a tamta to chyba tylko na zastępstwo była:( Bez problemu dała skierowanie dla Miśka na komplet badań, pomogła dietę ustalić (stara na słaby przyrost wagi powiedziała: "trzeba go tuczyć musi mu pani no nie wiem może więcej kleiku do zupki dorzucać";)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-12-30 14:03 przez lamia1234.

12 lut 2011 - 18:29:12

Cytat
smerfetka_ee

:) ja chodziłam do Juszczyk 18 lat jest na prawdę super polecam :)

22 lis 2024 - 08:57:58

Zajrzyj na https://www.medfile.pl/gabinety/pediatra/krakow tu znajdziesz pediatrów w Krakowie, możesz też ewentualnie zmienić na inną lokalizację. Od razu masz wolne terminy podane, więc powinno się udać kogoś na szybko złapać, ewentualnie też są na tej stronie dostępni pediatrzy online.

19 gru 2024 - 13:04:22

Jak nie masz czasu na dzwonienie i sprawdzanie, to zajrzyj na Halodoctora. Widzę tam od razu, kto ma wolne terminy i jakie kto ma opinie, nie trzeba nigdzie dzwonić tylko można też online on razu umówić się na wizytę https://www.halodoctor.pl/lekarze/pediatra/krakow/ dostępne też są konsultacje online do wielu specjalistów.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

zęby mleczne-kiedy wypadają???