Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Witam,
Mam niewielką firmę w okolicach Poznania, i ostatnio szukam sposobów na reklamę firmy. Czy ktoś z was korzysta może z kalendarzy jednodzielnych reklamowych i jest w stanie powiedzieć na ich temat coś więcej?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Według mnie tanio i efektywnie. Nie ma kłopotu z zamówieniem nawet paruset sztuk takich kalendarzy, a klientom mocno zapadają w pamięć takie małe podarunki jakimi są właśnie <moderacja>reklama, zatem oczywiście polecam taką formę reklamy, twojej firmie.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-07-20 19:51 przez moderator.

Świetnie, dziękuję za odpowiedź. Usłyszałem na ich temat sporo różnych opinii i nie wiedziałem już sam, czy w ogóle się nimi interesować. A czy może ktoś określić, na co dokładnie klienci zwracają tu uwagę?

Gadżety reklamowe są doskonałym narzędziem do budowania świadomości marki i wzmocnienia relacji z klientami. Na stronie https://bluecollection.gifts/pl/ dostępna jest szeroka oferta produktów, które można dostosować do potrzeb różnych branż. Wybór odpowiednich gadżetów, takich jak kubki, torby czy akcesoria technologiczne, może zwiększyć zaangażowanie klientów. Warto zadbać o to, by były one praktyczne, estetyczne i zgodne z wizerunkiem firmy.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Sytuacja patowa