Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Czesc Kobietki

Nie wiem czy znalazlam dobre miejsce ale moze wy mi jakos pomozecie mianowicie chodzi o to ze kupilam torebke w primarku mietowa (na zdjeciach)
I w sumie rzadko jej uzywalam przez co lezala w szafie ale nie specjalnie przywalona ciuchami czy cos po prostu miala swoje miejsce kolo innych torebek ale niestety przez to lezenie w szafie nabawila sie dziwnych plam :/ (widoczne na fotkach) probowalam znalezc zrodlo tych plam ale jak probowalam np paznokciem przejechac po niej czy spinka to sie takie plamy nie robia :/ wiec nie wiem z czego sie narobily takie jak widac :( probowalam to czyścić roznymi specyfikami ale to wyglada jakby te plamy byly pod spodem jakos :( nie bylo ich przy kupnie torebki bo pamietam dobrze jak sie cieszylam jak przyszla a po czasie takie cos...

Mozecie cos poradzicc? :(

Pozdrawiam
Pati

wyglada jak obtarta

Wedłu mnie , jakby porysowana, miałam podobnie, niestety, nie do usunięcia:(

A może delikatnie zmywaczem do paznokci?

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-07-27 14:16 przez iwonas45.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

obtarta od innej torebki?

No wlasnie niby nic :/ probowalam ja na probe porysowac czym zeby sprawdzic ale nawet pieniazkiem ja drapalam i sie takie rysy nie porobiły :( to wyglada jakby pod wierzchnią warstwa tego lakieru byly te rysy bo nawet jak palcem przejezdzam to nie ma zadnego nawet najdelikatniesjszego wglebienia :( ehhh.... probowalam tez czyscic.. nic a nic...

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Problem z wstawaniem