Cytat
mysia_84
szczerze jestem tez mama i wolalabym nie urodzic, niz oddac,a pamietaj ze aborcja farmakologiczna jest masakrycznie bolesna, zwłaszcza jesli stosuje sie arthrotec, bo tego wlasnie uzywaja w niektorych szpitalach aby wywolac ronienie,no chyba ze stac cie na paczke z womem on web- za grubą kasę<oczywiscie nie ma pewnosci ze celnicy jej nie przejmą> a co do alimentółw to latwo sie pisze,jesli facet nie uzna dziecka to nici z alimentow-zostanie walka o ustalenie ojcostwa trwajaca pare lat...no nie moge z tego posta-sorry
a jesli juz musisz to poczytaj o adopcji otwartej bo tez mi sie obilo o uszy
Arthrotec to właśnie Misoprostol, który za "grube pieniądze" w postaci 400 zł, a w tej sytuacji za darmo, oferuje Women On Web. Mogę spytać skąd czerpiesz info o przebiegu zabiegu? Skąd wiesz, że "masakrycznie bolesna"?
Celnicy już wiedzą, że nie mogą przejmować paczek zawierających misoprostol i mifepristol, niedawno była z tym afera, sporo o tym pisały kobiece portale
W życiu nie słyszałam, żeby sprawa o ustalenie ojcostwa trwała parę lat, może w przypadku kiedy potencjalnych ojców jest kilkunastu.
No nie mogę z tego posta, sorry.