Obecnie rozmawiamy o:

Malowanie

dzisiaj o 19:38

Prezent dla ukochanego

dzisiaj o 15:04

Usługi finansowe

dzisiaj o 15:03

Geodeta

dzisiaj o 15:03

dom szkieletowy firma

dzisiaj o 15:02

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Wczesne objawy ciąży

20 cze 2014 - 13:57:22

Hej, pisze poniewaz chcialam sie dowiedziec czy ktos moze mial podobnie i czy to w ogole mozliwe. Przechodzac do rzeczy, kochalam sie z moim narzeczonym 31 maja i byl to moje czwarty dzien miesiaczki (mam nieregularnie-dodam), teraz mija mniej wiecej te dwa tygodnie a mnie bola strasznie sutki, nie cale piersi, tylko sutki. Wychodzi ze moglabym miec owulacje, jeszcze w czwartek w tamtym tygodniu bolal mnie jajnik a przynajmniej tak mi sie wydaje bo w tamtych okolicach, problem jednak jest w tym ze nigdy mnie w srodku cyklu piersi nie bolaly. Jakby patrzec znowu na to ze to moze ciaza to znowu sie zastanawiam czy dwa tygodnie od stosunku jest mozliwosc miec takie objawy...co sadzicie? (wiem ze zajsc w ciaze podczaas miesiaczki jest malo prawopodobne, ale mam nieregularne cykle i wtedy jest mozliwosc ze moglybyc wtedy tez dni plodne) ;) Licze ze wypowie sie ktos kto byl lub jest w ciazy. I dziekuje za kazda odpowiedz.

Wczesne objawy ciąży

20 cze 2014 - 15:57:46

Mało prawdopodobne, raczej nie jesteś w ciąży. Za szybko te objawy i zajście w ciąze podczas miesiączki jak sama napisałaś- prawie, że nie mozliwe ;)

Wczesne objawy ciąży

18 mar 2015 - 16:07:07

Wydaję mi się, że to niemożliwe:) Ale cuda czasami się zdarzają;p

Wczesne objawy ciąży

19 mar 2015 - 11:01:24

Oh moja droga - tak łatwo to się w ciążę nie zachodzi. W 4 dniu cyklu nie można mieć owulacji (fakt, że piszą, że to są względnie płodne dni, ale chodzi raczej o żywotność plemników - czy dożyją do faktycznej owulacji).
Dni płodne są między 10 a 18 dniem cyklu, przy cyklach 28-dniowych. Sutki Cię bolą przed okresem po prostu.
Zastanów się, czy te objawy nie są powodem wielkiego chcenia ciąży (też tak parę razy miałam), czy z powodu strachu przed nią...
Życzę Ci szczęścia - cokolwiek się wydarzy...
p.s. rady są z doświadczenia - jestem w 25 tygodniu mojej drugiej ciąży :-)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Poród