gorący temat
wczoraj o 22:20
wczoraj o 14:56
wczoraj o 14:42
wczoraj o 14:33
wczoraj o 14:15
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
7.05 o 22:15
27.01 o 19:01
9.07 o 2:34
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Grudniowe mamusie 2014
Grudniowe mamusie 2014
Cześć! Czy są tu już może jakieś przyszłe mamy z terminem porodu na grudzień 2014?
Grudniowe mamusie 2014
Myślałam, że już będę sama Fajnie, że jesteście. Ja mam termin porodu zgodnie z OM na 4.12 a z ostatniego USG na 12.12 A jak u Was? No i jak się czujecie przede wszystkim?
Grudniowe mamusie 2014
Ja mam termin na 17.12 ale to jest własnie obliczony z OM więc pewnie troszke sie przesunie i będzie bliżej świąt I wszystko fajnie tylko najchętniej cały dzień by przesypiała
Grudniowe mamusie 2014
Trochę wtrącę się Wam w temat - ale zszokowało mnie jak zobaczyłam tytuł Jestem mamą z grudnia 2013, ależ ten czas leci...
A powiem Wam, że grudzień to bardzo fajny czas na rodzenie dzieci
Dużo zdrówka dla przyszłych mam i rosnących w brzuszku maleństw!
Grudniowe mamusie 2014
Hej ja również mam termin na grudzień dokładnie na 11 wszytsko byłoby ok gdyby nie wymioty które męczą mnie każdego ranka,choc podobno nie długo powinny ustapić A jak Wasze samopoczucie? macie już jakies zachcianki? powiększyły sie brzuszki?
Grudniowe mamusie 2014
Yucca dzięki wielkie Niech Twój bobas dobrze się chowa i nie dokucza
tanka gratulacje! Mnie mdłości męczą jeszcze czasami ale delikatne. W piątek mam kolejną wizytę. Ja zachcianek raczej jeszcze nie zidentyfikowałamA brzuszek powiększył się, a raczej bardziej zmienił kształt, niż urósł. A jak u Was dziewczyny?
Grudniowe mamusie 2014
Czesc dziewczyny i ja chce dolaczyc do Waszego grona termin mam na 22grudnia mnie od 6 do 10 tyg mdlosci meczyly okropne schudlam przez ten czas 4,5kg wymiotowalam prawie po kazdym posilku czasami nawet tez po napiciu sie wody... to bylo okropne ale na szczescie chyba po woli mi przechodzi bo wczoraj wymiotowalam tylko raz a dzisiaj jeszcze wcale w poniedzialek na dzien mamy malenstwo pieknie do mnie machalo na usg a na koniec odwrocilo sie tak ze bylo widac buzke cudowne uczucie! jeszcze lekarz zrobil mi zblizenie i teraz ciagle ogladam na zdjeciu
Grudniowe mamusie 2014
witaj koralik87 ja niedawno byłam na wizycie i dzidziuś ma już 6 i pół centymetra! Zaczął się też już drugi trymestr ciąży u mnie.. Szybko czas leci... A Nam na USG pomachało rączką
Opowiadajcie co u Was!
Grudniowe mamusie 2014
ja mam termin na 12.12 to będzie moje drugie maleństwo, starszy synek ma 3 latka Teraz strasznie chciałabym dziewczynkę Ogólnie samopoczucie w porządku od samego początku tylko teraz męczą mnie te upały
Grudniowe mamusie 2014
Gratuluję Wam serdecznie , koralik87 współczuje wymiotów bo wiem co to oznacza Ja też na szczęście miewam szczęśliwe dni bez wymiotów. emika88 to musi być wspaniałe uczucie moje jeszcze mi nie machało jedyne co widziałam to fikołki Powiedzcie czy któraś z Was zna już płeć dzidziusia? Pozdrawiam
basienka9188 Gratuluję serdecznie! Mam pytanie do Ciebie w zwiazku z tym ze masz doświadczenie Czy masz jakieś sprawdzone kremy przeciw rozstępom? Zdaje sobie sprawę że dużo zalezy od predyspozycji genetycznych jednak krem kremowi nie jest równy , a wybór ogromny i nie wiem co wybrać
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-06-12 15:27 przez tanka.
Grudniowe mamusie 2014
tanka ja następną wizytę mam pod koniec czerwca i gin powiedział, że może uda się coś już zobaczyć ale nie obiecywał na 100 % bo zawsze może się nie chcieć pokazać
Jeśli chodzi o krem na rozstępy to ja używam od 4 msc Oillan mama. Na razie ładnie się wchłania i nie ma intensywnego zapachu.. Chętnie się dowiem czegoś na temat innych kremów.
Grudniowe mamusie 2014
emika88 ja własnie w lipcu mam usg i mam mam nadzieję że czegoś się dowiemCo do kremów czytałam dużo o tych droższych i tańszych i powiem szczerze że opinie są różne na temat jednych i drugich. Obecnie używam zwykłe oliwki przed kąpielą (ale nie codziennie) oraz balsamu z Palmersa ma miły kakaowy zapach i bardzo szybko się wchłania ale czy przy nim zostanę.. nie wiem... myślałam jeszcze nad bielenda lub ziaja ale poszukuję opini kogoś doświadczonego wiadomo krem nie zdziała cudów ale warto stosować choćby do porządnego nawilżenia Trzymam kciuki mam nadzieję że uda Ci się zobaczyć płeć dzidziusia
Grudniowe mamusie 2014
U mnie na szczęście do tej pory bez wymiotowania ale też schudłam ok 4 kg przez wstret do jedzenia szczególnie mięsa. Jestem świeżo po wizycie i tak sie Maleństwo obróciło że lekarz mógł stwierdzic że najprawdopodobniej bedzie Facecik ale wszystko sie potwierdzi na wizycie w lipcu Czy Wam też czas tak szybko leci? dopiero co czekałam na dwie kreseczki na teśie a tu już 14 tydzien