gorący temat
23 minut temu
53 minut temu
dzisiaj o 13:59
POMOCY BARDZO ZNISZCZONE WŁOSY
dzisiaj o 13:47
Jak skutecznie radzić sobie z łuszczycą skóry głowy
dzisiaj o 13:34
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
27.01 o 19:01
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
9.07 o 2:34
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
7.05 o 22:15
Sierpniowe Mamusie 2014
Sierpniowe Mamusie 2014
Witam, jestem mamą 3 letniego Antosia, obecnie jestem w ciąży z drugim synusiem - termin 3 sierpień
Sierpniowe Mamusie 2014
antiloopa1 witaj w gronie sierpniowych mam :-D
Sierpniowe Mamusie 2014
Agaad dobrze że już wróciłas teraz wypoczywaj jak najwiecej
antiloopa1 no witaj w naszym gronie sierpniowych mam super jak już wiesz co będziesz miała , ja też mam już synka a teraz jestem ciekawa co będzie czy drugi synek czy córeczka
Ja mam w piątek wizytę ciekawa jestem czy będę miała usg
Sierpniowe Mamusie 2014
antiloopa1 witamyno coraz więcej nas już jest
aneku2340 ja idę w czwartekzobaczymy co tam u mnie siedzi sobie
Sierpniowe Mamusie 2014
antiloopa witaj
Powiem Wam dziewczyny że ktoś sie postarał z tą tabelką, wszystkie terminy i nicki spisane - motonitka to Ty? tylko nie wiem co robie nie tak bo uzupełniam swoje dane, daje "zapisz" a mimo to dane sie nie zapisują po zamknięciu tabelki. Czy ktoś mógłby mnie oświecić co robie źle?
my już powolutku zaczęliśmy rosnąć 15t0d wg USG i 17t0d wg OM
Sierpniowe Mamusie 2014
Witajcie Mamusie
przeczytałam co się działo ostatnio u Was, także zaległości nadrobione.
Cieszę się ze forum się powiększa, o nowe osoby no i o nasze rosnące brzusie
Ja w zeszły czwartek dowiedziałam się, że będziemy mieć córeczkę
Co prawda wcześniej zarzekałam się, że poczekam do porodu, ale mój mąż tak bardzo chciał wiedzieć, że mnie tym zaraził i nie żałuję bo teraz mogę się imiennie zwracać do brzuszka
u mnie dzisiaj mija 18 tyg i 6dni, od tygodnia czuję łaskotanie w brzuszku, ale nie za często i muszę się "wsłuchać" i wyciszyć. Ale jest to niesamowite i cudowne uczucie
postaram się poprawić z ilością postów
choć nie jest to łatwe, bo odkąd rusza wiosna to mam coraz więcej pracy
pozdrawiam Was wszystkie bardzo słonecznie
Sierpniowe Mamusie 2014
Hej
Tak, napisałam to co zdołałam. Ktoś usunął tabelkę z roboczych. Wyślę ją ponownie, normalnie jako wiadomość tam na mailu.
Niech każda z Was uzupełni i wyśle od siebie 'poprawione' (podpisujcie się w wysyłanym mailu )
Uzupełniacie to co chcecie ujawnić nic na siłę.
Jeśli ktoś nie może otworzyć pliku to wysyła wiadomość na tym mailu z danymi do tabelki. Nie zapomnijcie podpisać się nickiem.
jest tam do podania: Imię wasze, województwo, wasz wiek lub data urodzenia, płeć dziecka, wstępnie jakie imię/imiona dla dziecka (lub "nie wiem", termin porodu z OM, czy posiadacie już dzieci podanie płci (ewentualnie info - imię i ile ma lat).
Jakieś dodatkowe pomysły przesyłajcie tutaj na szafiarence.
Pozdrawiam
Sierpniowe Mamusie 2014
a to my mamy mały problem bo my według OM napewno się niczego spodziewać nie będziemyliczymy na usg
Sierpniowe Mamusie 2014
Hej nie mogę sie zalogowac wyślijcie mi jeszcze raz
Sierpniowe Mamusie 2014
Dziewczyny ja uzupełnię tabelke jak poznam płeć, bo jak na razie to bym tylko wiek miała do wpisania
Mam nadzieje, że jutro na wizycie coś się dowiemy..
Wy tak się dowiedziałyście o płci na jakimś dłuższym usg? Bo mi pewnie jutro na chwilę zajrzy do dzidziusia, ale nie wiem czy tak szybko można się dopatrzyć?
Sierpniowe Mamusie 2014
Karolka,
u mnie ostatnie USG trwało ok 20minut, mała nie miała ochoty się ruszać, chyba spała, więc ciężko było coś dojrzeć. Poza tym zjadłam ciężkostrawny obiad i obraz nie był taki super wyraźny, jak wcześniej. Podobno warto przed wizytą zjeść coś słodkiego lub zabrać ze sobą, bo po dawce cukru dzidzia dostaje energii i większe prawdopodobieństwo, że się odpowiednio obróci
Lekarz w pierwszym momencie powiedział że będzie dziewczynka, ale nie na 100%, ale po kilku minutach potwierdził wcześniejsze podejrzenia z większą pewnością
Sierpniowe Mamusie 2014
Ja miałam krótkie usg bo to tylko taka wizyta kontrolna ale już zdążył zauważyć, choć nie potwierdził na 100%
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-03-11 19:34 przez Halska_18.
Sierpniowe Mamusie 2014
Hej
Parę dni mnie nie było ale wszystkie wątki przeczytałam i oczywiście na pierwszym miejscu Agaad trzymaj się , wszystko będzie n pewno dobrze
Tabelka to bardzo fajny pomysł już uzupełniłam , jeszcze może będzie poprawka, bo tak na 100% jeszcze nie jestem pewna płci maluszka ( 4 kwietnia - niech ten czas szybciej leci ;D - mam USG ). Jak mój mąż ją zobaczył to śmiał się i stwierdził '' Tym babom to się naprawdę nudzi "
Ja też chyba już czuje mojego maluszka Nigdy tak nisko nic nie czułam także to na pewno on Czasem jak się zamachnie to naprawdę czuje nawet trzymając ręką na brzuchu super uczucie U nas już 18 tydzień i 3 dni więc chyba na to najwyższy czas , brzuszek dużo nie urósł, ale jak będę miała chwilę to wstawie jakieś zdjęcie.
Sierpniowe Mamusie 2014
leel no już brzuszek rośnie ślicznie
karolka324 daj znać po wizycie jestem ostro ciekawa czy się coś dowiesz
SweetGirls to czekamy na zdjęcie