gorący temat
31 minut temu
43 minut temu
godzinę temu
godzinę temu
dzisiaj o 13:16
9.07 o 2:34
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
27.01 o 19:01
7.05 o 22:15
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Jakie jest wasze zdanie ?
Witaaaam. Dziewczyny dziś kochałam się ze swoim facetem i...poszła Nam gumka.Pękła dosłownie na czubku zbiorniczka a On doszedł we mnie jak wyjał w zbiorniczku nie było nic kompletnie...Ale jestem w trakcie okresu chociaż to 3 dzień miesiączki ale leci mi już sama końcówka prawie, że nic.
On uważa, że nie ma opcji żebym zaszła ja jednak uważam, że w takiej sytuacji kiedy wszystko poleciało we mnie jest taka opcja tymbardziej że zaraz po włożyłam tampona.
Wiem, że testy rozwieją moje watpliwosci ale przeciez wykazaloby ok tygodnia po a ja ciagle mysle o tym...Jakie jest wasze zdanie ? Jest opcja ze moglam zajsc? Zaszla z Was ktoras kochajac sie w trakcie miesiaczki???
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-14 20:27 przez Jula90.
ja zaszlam w ciaze wlasnie podczas okresu
Ktoś jeszcze się wypowie? Dziewczynyy proszę Was: )
Nawet w czasie okresu można zajść w ciąże, ale jest to mało prawdopodobne. Jeśli nie chcesz mieć dziecka to idź jutro rano do ginekologa po tabletkę, tylko musisz się pośpieszyć.
Podczas miesiączki jest duża (żeby nie powiedzieć największa) szansa zajścia w ciąże. Parą, które starają się o dziecko, ginekolog nawet proponuje, żeby spróbowały pod koniec miesiączki, bo jest szansa.
na prawdę? pierwsze słysze ;OCytat
DoJasnejAnielki
Podczas miesiączki jest duża (żeby nie powiedzieć największa) szansa zajścia w ciąże. Parą, które starają się o dziecko, ginekolog nawet proponuje, żeby spróbowały pod koniec miesiączki, bo jest szansa.
jak najbardziej możesz zajść w ciążę.
ryzyko jest zawsze nawet w trakcie okresu .
Cytat
Jula90
DoJasnejAnielki
Ja jestem tego żywym przykładem
no teraz to na prawdę się zaczełam stresować.Cytat
male_p
jak najbardziej możesz zajść w ciążę.
a jeszcze dziś śmialiśmy się, jak to by było mieć bobaska. A Tobie ginekolog mówił,że przy końcu okresu najłatwiej jest zajść? Przecież to nie sa dni płodneeCytat
DoJasnejAnielki
Cytat
Jula90
DoJasnejAnielki
Ja jestem tego żywym przykładem
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-14 20:55 przez Jula90.
no oczywiście,że możesz zajść w ciąże,dni płodne są około 5dni po okresie plemniki żyją jakoś od 7-10 dni. więc szansa jest duża.
a to prawda, że pozycja ' na pieska ' jest sprzyjająca do zajścia w ciąze?Cytat
kinia009
no oczywiście,że możesz zajść w ciąże,dni płodne są około 5dni po okresie plemniki żyją jakoś od 7-10 dni. więc szansa jest duża.
Leć po tabletkę po, póki nie jest za późno (no chyba, że chcesz mieć dziecko )
Jakbym miała cieszyłabym się, ale jednak trochę się stresuję a co bardziej jestem ciekaaawaCytat
KotCzeladnik
Leć po tabletkę po, póki nie jest za późno (no chyba, że chcesz mieć dziecko )
Haalo dziewczyny
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-14 21:19 przez Jula90.