gorący temat
wczoraj o 14:55
wczoraj o 14:44
wczoraj o 14:29
wczoraj o 12:19
wczoraj o 11:35
27.01 o 19:01
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
7.05 o 22:15
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
9.07 o 2:34
Ciąża-podzielmy sie swoimi wrazeniami itp.
Witam szafowiczki-przyszle mamusie. Na jakim etapie ciazy jestescie? Wasze pierwsze czy kolejne dziecko? Jakies dolegliwosci? Znacie juz płeć? Imie dla dziecka wybrane?
Ja jestem w 26tygodniu ciazy. Moje drugie dziecko, pierwsza mam córcie Maje i teraz tez bedzie córcia prawdopodobnie Hanna, Hania, Haneczka . Dolegliwosci: ból pleców, zgaga, popuchniete nogi ;/ ostatnio w 24tygodniu mialam skórcze.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-27 17:00 przez dodziaa000.
28 tyd . pierwsze dziecko synek Fabian . dolegliwości: zgaga,nerwowość,senność . no i mimo stosowania kremów pojawiły się 4 rozstepy .
witam 30tydzień ,pierwsze dziecko , dziewczynka Oktawia
Dolegliwości : coraz ciężej się chodzi i oddycha, nocne siusianie, okropna zgaga . Rozstępy na piersiach po mimo stosowania kremó dwa razy dziennie od 4 tyg ;/
Odczucia : na początku załamka , bo się bałam jak to będzie a teraz nie wyobrażam sobie nie mieć nic tam w brzuchu i te piekne uczucie , że nie jestem sama tylko zawsze z nią jak zaczynam mówić to zaczyna się ruszać super uczucie choc czasem bolesne
22tc moje pierwsze dzieciątko, płeć nieznana bo czeka na tatusia, zeby mu pokazac na usg bo zasłania nóżkami jezeli dziewczynka to albo Marysia albo Julia albo Wiktoria/Weronika a jezeli chlopiec to Antoś i spodobalo mi sie Fabian ale moj narzeczony jeszcze o tym nie wie hehe od tygodnia czuje ruchy i za nic na swiecie bym tego nie zamienila cos pieknego
22 tc i piersza dzidzia, jeszcze nie wiem czy dziewczynka czy chłopczyk Samopoczucie jako tako, z tym ze od paru dni jak cos zjem lub wypije boli mnie pod mostkiem a raczej tak "pali" czy ktoras mamusia wie co to moze byc? Strasznie mnie to meczy a pomaga jedynie pare łyków mleka
29 tydzień, moja druga ciąża.Mam już 5 letnią córeczkę Zosię, teraz czekam na synka Jasia.
Ruchy czuje od 18 tygodnia, dolegliwości brak, może tylko to że mały strasznie się wypycha nieraz az zaboli, ale to uczucie przyjemne, nie dolegliwośc:-)
Ja jestem w drugiej ciąży, 27 tyg ciąży, mam 2 letniego synka Maciusia
Będzie dziewczynka, imię Maja albo Marcelina.
Ruchy od 20 tygodnia, przyjemnie uczucie.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-03 13:52 przez misiulka1988.
hej
Jestem w 27 tyg, przytyłam 10kg, dolegliwości to zgaga, ból kręgosłupa i coraz cięższy brzuch
to moje drugie dziecko mam już 4 letnią Hanię teraz będzie chłopak Mordechaj
wiem ze nie jestescie wrozkami. chcialam tylko wiedziec czy ktoras tak miala. wczoraj mialam owulacje wiec wykorzystaismy to z mezem by poczac dzidziusia. dzis jednak i cala noc dopadla mnie jakas grypa czy cos podobnego, bol glowy, mdlosci, bol kregoslupa, bol gardla. zastanawiam sie czy doszlo do zaplodnienia i to moga byc takie objawy czy po prostu to zwykla grypa....
hej moja druga ciąża, 32 tc
płeć to niespodzianka, póki co jeszcze pracuję
ból pleców, nieustanne parcie na pęcherz
31 tydzień, drugie dzieciątko, pierwsza córeczka Alicja, ma 14 miesięcy, teraz czekamy na Adama Dolegliwości: parcie na pęcherz, problemy ze spaniem, trudności z oddychaniem, zawroty głowy, szybkie męczenie się, bóle pleców.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-04 10:39 przez SexiMama.
Witam ja jestem w 31 tygodniu ciazy i 5 dni. Nasze pierwsze dziecko, bedzie córcia, imienia nie mamy jeszcze do końca wybranego ale prawdopodobnie Roksana lub Marcela .
Dolegliwosci: ból pleców, okropna zgaga, popuchniete stopy i palce u rąk, nerwowość,senność, no i mimo stosowania kremów pojawiło się ostatnio pare rozstepów po bokach, coraz ciężej się chodzi, najbardziej gdy musze dojsc do domu na 4 pietro, jak wyjdę nam iasto to co chwila chce mi sie siku, coraz cięższy brzuch bo cieżko jest sie schylac np. coś podniesc lub zawiązać buty .;/.
Tysiunia23 też tak mam ze mnie piecze w klatce piersiowej tak jak to nazwałas ze "pali" i to juz od jakiegos czasu, mi najbardziej pomaga to ze sie położę na łóżku prosto na plecach i zaraz przestaję a mleka nie lubię wiec go nie stosuję nawet jakby miało pomóc.
Ruchy czuje gdzies od 21 tygodnia , przytyłam 8,5 kg, na zwolnieniu jestem jak tylko dowiedziałam sie ze jestem w ciąży czyli od 4 tygodnia ciąży.
no ta ja daleko od WAS,dopiero 4 tydzień,to będzie drugie dziecko,pierwsze jasiu lat 7